Türkiye'ye bi fabrika açmanın zamanı gelmiştir! 😀 Yakında inşallah o günü de görce kargo ücreti falan gerek kalmayacakkatilinek demiş ki:Zaten prestijlerde korede yapılacak diye bişey dönüyordu.Artisan diye bir üretimerli vardı adını yanlış hatırlamıyorsam o sağdece japon olacak gibi.Cortlarıda verdiler endonezyaya x11 ler falan hep endonezya şimdi.İşin çılkı çıktı yaw bizmi başlasak birşeyler yapmaya ama nasıl ? 😀
ilteris demiş ki:Bir fabrika da Türkiye'ye açsalar da tüm modellieri burda üretseler bari biz de 1000 dolar yerine 500 dolara alırız o zaman gitarları 😀 Turkrock üyelerinin yarısı o fabrikada çalışmak için başvurur tahminimce 😀😀
E hayırlı olsun o zaman 🙂Eusine demiş ki:Yarını sabırsızlıkla bekliyorum! Alcam iboşumu sonunda! 😀 Valla saolun ne diyim artık kafamdaki soruları başka nerde sorardım bilemiyorum
Eusine demiş ki:850 gerçekten uçuk bir rakam ama 770 milyon bir nebze içimi rahatlattı gibi. Mydukkanda galiba fiyatlara kargo falan dahil değil. Belki izmirden falan alacak olsam şehirler arası kargo girmez.
Eusine demiş ki:Arkadaşlar şimdi temkinli olmam gerekiyor ben bu RG370DX lerin fiyatını sorduğumda bana 850 YTL dediler (Gaziantep) ve ben mydukkan ile kıyaslama yaptığımda uçurum vardı fiyatlarda. Orda söyleyince kargo falan dahil mi diye adam bana sordu. Herneyse ama ellerinde kalan son kore Ibanez'i vitrindeydi ve alıp denedim çok hoştu. Adamla biraz pazarlık yapınca alırsam 775'e indiririz diye anlaştık. Ama kesin değil. Öte yandan piyasada Koreli bu modelden yok. Endonezya da kullanmak istemiyorum. Sizce 775 verip almalı mıyım? Bu bir kazık mıdır?
evet RG serisi(prestige harici) 2006'dan itibaren endonezya'da üretiliyor/üretilecek.hatta ibanez signature serileri dışındaki prestigeleri de kore'ye aldıracak diye bir şey kalmış aklımda ama tam emin değilim gecenin bu vaktinde 🙂medusa666 demiş ki:bir de bu gitarlar artık endonezya üretiliyormuş galiba..kore değilmiş..zuhal öyle dedi bu gün bana 8O varmı bilgisi olan??