erginn demiş ki:ibanez yerim yalarım tellerini aldım ülem rg550 mi kaymak gibin şerefsizm 🙂
E artık avatarındaki LTD yazılı headstock u da ibanez ile değiştirirsin 😀😀
erginn demiş ki:ibanez yerim yalarım tellerini aldım ülem rg550 mi kaymak gibin şerefsizm 🙂
euphrates demiş ki:Kutusuyla aldığın Prestige serisi gitarının içinde askı, pena ve kılıf olmayacak. Amfinden de jack çıkmayacak 😀
nepenthe demiş ki:diğer başlığada yazdım ama bu daha aktif galiba.. direk copy - paste çakiyim :
merhabalar, ben rg 1570 kullanmaktayım fakat bi problemim var..
bu tremelo kolundaki 2 tane beyaz plastik tutucularım (kusura bakmayın başka türlü nasıl anlatıcağımı bilemedim) eskidi ve kol ile floyd rose arasında boşluk oluştu, düzgün kullanamıyorum(yeterince hassas değil hatta hiç hassas değil). arasına kağıt sıkıştırma gibi bütün absürd yolları denedim fakat bi işe yaramadı.
bu plastik küçük şeyleri nerden bulabiliriz acaba varmı bir bilginiz ??
gorkyeah demiş ki:rg570'ler ne kadar gidiyor bu aralar?
gorkyeah demiş ki:rg570'ler ne kadar gidiyor bu aralar?
sonco demiş ki:izmirde bi rg370dx bulmuştum kore malı... bu saatten sonra kore de olsa almak ilerisi için mantıklı olur mu?? bu arada kore rg370dx i kaç dolara aldın eusine?
Eldrun demiş ki:SZ serisi kullananlar yok mu? Manyetikleri hariç nasıl bir gitardır, sabit köprülü gitar istiyorum, Cort KX Custom ve Ibanez SZ arasında kaldım 520-720 modelleri bir de prestige var ama biraz pahallı geldi Zuhalde 1,500tl dediler, deneyemedim.