A
asdasddas
selam arkadaslar rg370dx nası bi gitardır....???fiyatı hakkında bir bilginiz warmı?? birde japonunu bulabilirmiyim acaba??
asdasddas demiş ki:selam arkadaslar rg370dx nası bi gitardır....???fiyatı hakkında bir bilginiz warmı?? birde japonunu bulabilirmiyim acaba??
japon uretilmiyor rg370dx için ben olsam yerinde ikinci el bir japon rg alırdım japonla kore vidadan bile fark ediyorasdasddas demiş ki:selam arkadaslar rg370dx nası bi gitardır....???fiyatı hakkında bir bilginiz warmı?? birde japonunu bulabilirmiyim acaba??
Nighthalzen demiş ki:Yaklaşık 2 aydır ibanez rg370dx (kore) kullanıyorum ancak bir sorun var gitarın telleri sürekli cızırtı yapıyor, her seferinde ustaya götürünce sen bunun yükseklikleriyle oynadın mı diyor. Sap atması yok ancak sürekli tel yüksekliği bir süre sonra değişip gitar 1. perdeden başlamak üzere 5-6. perdelere kadar hergeçen gün cızırtılaşıyor ve son durumda 6.7. perdelere kadar aynı cızırtı ve 8. perdeden sonraki tonlar da yine cızırtılı. Bu normal midir? Her yüksekli ayarlatmamda yaklaşık 2-3 hafta sonra yeniden cızırtılar başlıyor. (Sebebii tahmin ediyorum oldukça kalitesiz case kullanıyorum iç kısmındaki kılıf caseden sıksık kopup gitara yük yapıyor olabilir ama ben yine bir sorayım dedim)
Ek olarak bu yükseklik ayarlamanın sap ayarı kadar tehlikesi varmıdır yoksa evde kendim ayarlamamın telden başka bir yapıya olası riski var mıdır?
İlginiz için teşekkür ederim
mystery_ demiş ki:iyice benim kafam karıştı ya 🙁 zaten solak gitar bulmak ayrı dert..
şu endonezya da üretilme olayı,(acemiliğimden soruyorum 😳 )bunun gitar üstünde ne gibi bir etkisi olabilir.
izmirde rg370dxl bulmak kolay olmasa gerek...ve izmirde bilen varsa bu gitarı nerede bulabilirim...
Nighthalzen demiş ki:Yaklaşık 2 aydır ibanez rg370dx (kore) kullanıyorum ancak bir sorun var gitarın telleri sürekli cızırtı yapıyor, her seferinde ustaya götürünce sen bunun yükseklikleriyle oynadın mı diyor. Sap atması yok ancak sürekli tel yüksekliği bir süre sonra değişip gitar 1. perdeden başlamak üzere 5-6. perdelere kadar hergeçen gün cızırtılaşıyor ve son durumda 6.7. perdelere kadar aynı cızırtı ve 8. perdeden sonraki tonlar da yine cızırtılı. Bu normal midir? Her yüksekli ayarlatmamda yaklaşık 2-3 hafta sonra yeniden cızırtılar başlıyor. (Sebebii tahmin ediyorum oldukça kalitesiz case kullanıyorum iç kısmındaki kılıf caseden sıksık kopup gitara yük yapıyor olabilir ama ben yine bir sorayım dedim)
Ek olarak bu yükseklik ayarlamanın sap ayarı kadar tehlikesi varmıdır yoksa evde kendim ayarlamamın telden başka bir yapıya olası riski var mıdır?
İlginiz için teşekkür ederim