Alexilaiho demiş ki:grognard demiş ki:rg321 endonezya diyor mydukkan da...zaten tr de varmıs o gitar...benim aklımı kurcalayan RE2EX1
kore ise uretimi dusunebilirim o gitarı nedenini bilmiyorum ama cok hosuma gitti...beyaz olduğu içindir belki...
Çok hoş bir alet. Benim hoşuma giden yanı da siyah olanın gövdesinde ,beyaz , beyaz olanın gövdesinde siyah binding olması. Saplarda zaten var. h-h konfigürasyona sahip, gayet şık ve çok da abartılı değil. Fiyatı da fena değilmiş.
grognard demiş ki:Alexilaiho demiş ki:grognard demiş ki:rg321 endonezya diyor mydukkan da...zaten tr de varmıs o gitar...benim aklımı kurcalayan RE2EX1
kore ise uretimi dusunebilirim o gitarı nedenini bilmiyorum ama cok hosuma gitti...beyaz olduğu içindir belki...
Çok hoş bir alet. Benim hoşuma giden yanı da siyah olanın gövdesinde ,beyaz , beyaz olanın gövdesinde siyah binding olması. Saplarda zaten var. h-h konfigürasyona sahip, gayet şık ve çok da abartılı değil. Fiyatı da fena değilmiş.
hangisinden bahsettin anlayamdım gr321 mi yoksa re2ex1 mi :?
neverktulu demiş ki:Arkadaşlar.http://www.youtube.com/watch?v=AXLXAI-Kl_E , videosunda kirk'ün kullandığı gitar yanlış bilmiyorsam,ibanez 1570.Sanırım,ibanez 1570 modeline emg 81 set taktırırsam,kirk tonu elde edebilirim gibime geliyor ve bu videodaki ses tam olarak aradığım ses.Özellikle to live is to die kısmında kirkün attığı solo türü müzik yapmak istiyorum.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
strum demiş ki:neverktulu demiş ki:Arkadaşlar.http://www.youtube.com/watch?v=AXLXAI-Kl_E , videosunda kirk'ün kullandığı gitar yanlış bilmiyorsam,ibanez 1570.Sanırım,ibanez 1570 modeline emg 81 set taktırırsam,kirk tonu elde edebilirim gibime geliyor ve bu videodaki ses tam olarak aradığım ses.Özellikle to live is to die kısmında kirkün attığı solo türü müzik yapmak istiyorum.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
o gitar 98 yılı öncesi RG470.dikkat ettiysen AANJ yok gitarda.
IsKeLeToR demiş ki:bence hiç bir ünlünün kimse gitar tonunu yakalyamaz
Orch demiş ki:Bu gitarlar hakkında bilgisi olan warmı(dsitortion-clean tonu,klavyesi)
almayı düşünüorum yardımcı olabilirmisiniz
bizde bilmezken böyle değilmiydik ? 🙂Manticore demiş ki:Hangi gitarlar afedersin? 🙂
neverktulu demiş ki:Orch demiş ki:Bu gitarlar hakkında bilgisi olan warmı(dsitortion-clean tonu,klavyesi)
almayı düşünüorum yardımcı olabilirmisiniz
Öncelikle yapmak istediğin müzik önemli,ama sana nacizane gitar denemelerimden ,ibanezin klavyesi,espnin distortionu,fenderin cleani derim.Üçünü bir arada bi gitarda görürsen,bana da söyle 😛
Manticore demiş ki:Hangi gitarlar afedersin? 🙂
bizde bilmezken böyle değilmiydik ? 🙂