Hmm, o zaman başlayalım
😀
X-Th ın gövdesi maun, rg1570 ıhlamur. bu kişiye göre değişen bir tercih tabi ki,ama ben ıhlamuru tercih ediyorum, ton yelpazesi daha geniş ıhlamurun. maun daha tok bir ses verir, ıhlamur daha sıcak geliyor bana.
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:
X-th'teki manyetikler aktif Emg manyetikler olduğundan, tatminkar bir clean ton almak zordur.
BLaCK_MaGiC86 arkadaşımın da dediği gibi, EMG 81-85 manyetikler clean lerde çok başarılı değil, bir de X-Th ta single olmadığını düşünürsek, clean tonlarda rg 1570 daha üstün gelecektir. ayrıca rg 1570 distortionda da gayet güçlü bir gitar, tabi ki emgli x-th kadar sert değil, ama anladığım kadarıyla ekstra sert olmasına gerek yok alacağın gitarın. Ayrıca yine BLaCK_MaGiC86 nın dediği gibi, d,stortion en az gitar kadar ekipmana da bağlı.
X-Th yekpare, rg 1570 bolt-on. Bu da kişiden kişiye değişir. Yekparede sustain daha fazla olur genelde, ama unutmamak gerekir ki sustain saptan çok klavyeye bağlıdır. ve doğrusunu istersen, X-th ın yekpare oluşu bana pek güven vermiyor,ama bu kesinlikle ŞAHSİ görüşüm, ve kesinlikle hiçbirşeye dayanmayarak söylüyorum
🙂
X-th ınn köprüsü nasıl,ne kalitede bilmiyorum, ama rg 1570 teki Edge Pro kendini kanıtlamış, son derece güvenilir bir köprü.
İkisini de dene, ama mutlaka kendi ekipmanınla dene. Yerinde olsan rg 1570 alırdım, ve kesinlikle objektif konuşuyorum. Yoksa X-TH da gayet beğendiğim bir gitar,ama senin yapacağın müzk türü de düşünülünce, rg 1570 daha mantıklı bir tercih olur bence.
Kolay gelsin..
🙂