Selamlar. İlanı uzun süredir takip ediyordum. Headstock daki BTB yazısı silik olan yanlış bilmiyorsam
Hocam hangisini diyorsunuz . Rengi neydi . Benim ki siyah hiç bir şey bilmiyorum .Selamlar. İlanı uzun süredir takip ediyordum. Headstock daki BTB yazısı silik olan yanlış bilmiyorsam
Sorun yok gitar iyi mi diye sordum bass gitara başlayacagim aylarca para biriktirdim iyi bir gitar alım diyeTam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz
aynen simsiyah olan. Ebonol(siyah) klavyesiHocam hangisini diyorsunuz . Rengi neydi . Benim ki siyah hiç bir şey bilmiyorum .
Aynen onu diyorum araştırıyorum gitarı zaten Alicam bir yerden başlamak gerek artık . Daha fazla para biriktirmek istemiyorum .aynen simsiyah olan. Ebonol(siyah) klavyesi
"Aldım" Demiştiniz gitarıAynen onu diyorum araştırıyorum gitarı zaten Alicam bir yerden başlamak gerek artık . Daha fazla para biriktirmek istemiyorum .
Merhaba bass gitar aldım metal müzik için
Aldım say sen 6 gün sonra bende adamla konuştuk anlaştik kapora verdim çoktan 6 gün sonra da almaya gideceğim"Aldım" Demiştiniz gitarı
Benim şimdi basstan çok anlamiyorum gitar bana göre efsane sesi olsun , görünüşü olsun muazzam bir şey ama bass bilmiyorum işte anlayan bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?"Aldım" Demiştiniz gitarı
Benim sevdiğim tipte bir gitar, Bartolini ler hep daha boğuk sesli geliyor bana göre yine de 625ex in iyi olduğunu düşünüyorum.Benim şimdi basstan çok anlamiyorum gitar bana göre efsane sesi olsun , görünüşü olsun muazzam bir şey ama bass bilmiyorum işte anlayan bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?
Eyvallah dostum bu parayı zar zor biriktirdim babamla bile kavga etcektim nerdeyse . Paramın gerçekten iyi bir gitara gittiğini bilmek beni mutlu eder bilirsin bazen onaylanmak ister insan . Satıcı da tam babacan bir adam bana çok yardımcı oldu sağolsun . İyi geceler / iyi akşamlarÖğrenmek istediğiniz tam olarak nedir ben onu anlamadım. İnternette çoğu özelliği yazıyor birkaç tane video da izlemiştim.
Benim sevdiğim tipte bir gitar, Bartolini ler hep daha boğuk sesli geliyor bana göre yine de 625ex in iyi olduğunu düşünüyorum.
Paslanmaz çelik fretleri var aldığınız fiyatta bir bas gitar için gayet iyi
Ebonol tuşe hakkında bir deneyimim yok
35 İnch skalası var, Tiz notalarda biraz bas frekans kaybedebiliyor böyle olunca ama En üstteki "Si" teli daha net ses veriyor.
Başlamak için fena bir gitar değil bence
Gitar zaten 2023 Haziran da üretilmiş . Alan beyfendide çok iyi kullanmiş . Bana da ögrenci olduğum için uygun bir indirim yaptı yanında da uygun fiyatlı deri gigbag de verecek . (+1500) Tahminimce 1 yıl bile olmamıştır kullanalı . Ben zaten ağır gitarlar kullanıyorum ( bknz. Schecter Demon 7 ). Ağırlık benim için sorun değil . Gitar iyi olsun istedigim sesi cikartsin yeter .BTB leri hiç sevmeyenler de var. Ağırlığından dolayı özellikle bence tamamen dışarıdan onay beklemek lazım. Gitarın durumu iyi ise ilk başlarda çoğu gitar iş görüyor (aşırı kötü olmaması şartıyla).
Hayırlı olsun