- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 21000
- Para Birimi
- TL
Temiz kullanılmış değil hiç kullanılmamış Ibanez GRG170DX elektro gitar ve Blackstar amfi set halinde satılıktır. Gitar Şanlıurfa’da ben Diyarbakır’da okuyorum iki şehirden birinde tercihinize göre alabilirsiniz Ürünleri öğrenme hevesiyle aldım ancak düzenli çalışamadığım için neredeyse hiç kullanılmadı. Kozmetik ve teknik olarak herhangi bir sorunu yoktur 🔊 Amfi Özellikleri (Blackstar ): * Stereo ses çıkışı (geniş ve dolgun ton) * Farklı ton seçenekleri (clean, crunch, overdrive vb.) * Dahili efektler (reverb, delay, modulation) * Ev kullanımı için ideal güç * Kulaklık çıkışı (sessiz çalışma imkanı) Gitarın sapı, perdeleri ve genel kondisyonu çok iyi. Amfi sorunsuz çalışıyor, ev kullanımı dışında kullanılmadı. Gitarın ve amfinin kutuları mevcuttur. Ürünler sağlam ve özenli şekilde paketlenerek gönderilecektir. Gitar askısı, kablolar ve gitara dair elimde bulunan tüm ekipmanlar sete dahil edilip gönderilecektir. Yeni başlayacak ya da uygun fiyata temiz ekipman arayanlar için ideal bir settir. İhtiyaçtan dolayı satıyorum. Ciddi alıcılara makul miktarda pazarlık payı vardır.