Şunlardan sonra kimse size bir şey yazmaya veya anlatmaya tenezzül etmiyor. durum yalnızca bu. bir şey başardığınızı düşünmeyin diye söylüyorum çünkü muhtemelen o da anlaşılmayacak tarafınızdan. kendi kendinize millete sallayıp eğleniyorsunuz. merak etmeyin forumdaki eski üyeler ile birlikte biz de epey eğleniyoruz. hatta mümkünse forumda daha aktif olmanızı rica ediyorum. zira pek keyifli 🙂
niye hâlâ osuruyorsun öyleyse ikinciye yazarak, zoruna mı gitti, bebe.
bakıyorumda buradaki amaç müzik yerine birbire giydirip ego tatmin ederek sivrilmekmiş.
sen ve senin gibiler cahil olarak kalmak istiyorsanız bana fark etmez.
30 yıldır bu ülkede metal müzik yapan grubun solocusu ile sohbetim sırasında ağaç farkını teyid edenler varken sen gibiler laf sokunca umursarmıyım sandın.
25 yıl önce, gitar çalıp bilgisini paylaşan abilerimizin aktardığı bi bilgi varsa bi kenara yazardık ve aslı var mı yok mu bilip bilmeden, kendim genç olup onlar yaşı almış diye dalgaya vurnazdık.
sanıyormusunuz ki sizin bu boş atışlarınıza sinir oluyorum, aksine kendimi şanslı hissediyorum çünkü youtube'dan veya internetin olmadığı zamanlarda müziğe başlayıp öğrendim için. neyseki internet yokken şimdiki sizin dinlediğiniz kötü müziklerde yoktu.
başarıya gelirsek eğer ben bizzat denediğim, edindiğim bilgileri paylaştım ama işin aslını bilmediğiniz halde biraz merak edip araştırmak yerine, profilde. gördüğünüz genç kız fotosu yüzünden küçük beyninizle bilgiçlik tasladınız.
ben ilk yazdığımda da kız fotosu yoktu ayrıca.
arkadaşlarını da davet etde onlarda biraz sıçsında bakalım belki bitane çıkar işin aslını araştıracak.
senin öve öve bitiremediğin ibanezleri ben evime yakacak odun olarak bile sokmam.
yazdıklarımı yavaşça sindirerek okumayı dene bide, belki anlarsın.
çok fazla hoşaf içip de mideni şişirme, anlamazsın zaten hoşafdan