İbanez grx 40 vs ibanez grx 70

• Konuyu açan Konuyu açan ahmett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arkadaşlar bu iki gitar arasında kaldım . Sadece belli bir tür çalmak istemiyorum .bu iki gitar arasında kaldım rota müzikten almayı düşünüyorum. sizce hangisini almalıyım ve rota müzik güvenli midir ?

Rock blues ve tek tük metal parçalar çalmak istiyorum. Grx 40 goruntu olarak cok guzel beni cezbediyor hala kararsızım

Selamlar, üniversite yıllarındayken grx40 kullanıyordum. Line 6 spider amfi almıştım, forumlarda araştırdığım kadarıyla çok övülen bir amfi idi. Lakin ben tonlarından zerre kadar memnun kalmadım, çok yapay geliyordu. Ardından line 6 spider amfiyi satıp line 6 ux2 ses kartı aldım. Bilgisayara ses kartını bağlayıp çıkışı da lise yıllarından kalma yadigar marshall mg10 amfi ile elde etmeye karar verdim. Çok güzel clean tonlar elde ettim grx40 ve ux2 ile. Yalnız distortion tonları biraz zayıf geliyordu. (Yani demek istediğim amfi veya ses kartı çok önemli bir etmen, sadece gitar ile bitmiyor mevzu.) Yani funk, blues yada slow, melankolik birşeyler çalmak için ideal, ama heavy metal için önermem. Ayrıca tonları güzel ama klavyesi rahat değil, bilmiyorum belkide benim ellerim ufak olduğu içindir ama çalarken çok yoruyordu. O yüzden denemeden almayın derim çünkü klavyesini sevmeyebilirsiniz. Paylaşım için teşekkürler, iyi forumlar efenim.. : )

Geri