İbanez grx120sp Alınır mı

Arkadaşlar SSS den HH ye geçicem iyi mi ibanez grx120sp

131747GRX120SP-PBL.webp

Başlangıç seviyesi. İş görür ama bu geçişinizin sebebi nedir? Yani Single dan Humbucker a geçtiğinizde ne değişecek sizin için?

Daha sert tonlar istiyorum ve gitarım kalitesiz onun için
Sert tonu gitar / manyetik değil; Amfi üretir. Amaç buysa %1.000.000 Boşa masraf yaparsınız.

Humbucker dediğimiz şey; iki single manyetiğin paralel bağlanmış halidir, bu şekilde fazlar kesiştirilerek gürültü kesilmiş olur. Yani Humbucker single manyetiğe göre daha gürültüsüz çalışan bir manyetik oluyor. Hatta bu aşamada güç te düşer.

"Gitar kalitesi" derseniz; ona bakalım.
Mevcut gitarınız nedir? Bu link ettiğiniz gitar da aslında kalite konuşulacak türde bir şey değil. Başlangıç seviyesi bir şey.

Sert tonu gitar / manyetik değil; Amfi üretir. Amaç buysa %1.000.000 Boşa masraf yaparsınız.

Humbucker dediğimiz şey; iki single manyetiğin paralel bağlanmış halidir, bu şekilde fazlar kesiştirilerek gürültü kesilmiş olur. Yani Humbucker single manyetiğe göre daha gürültüsüz çalışan bir manyetik oluyor. Hatta bu aşamada güç te düşer.

"Gitar kalitesi" derseniz; ona bakalım.
Mevcut gitarınız nedir? Bu link ettiğiniz gitar da aslında kalite konuşulacak türde bir şey değil. Başlangıç seviyesi bir şey.
Gitarım markasız bi gitar öylesine almıştım gitara başlarken

Fazla iddialı. Daha distortion/riff odaklı çalacaksa köprüde humbucker'lı bir gitara geçmesi mantıklı olur. Köprüde single kullanmak rifflerde fazla gürültülü (ben "çamurlu" olarak isimlendiriyorum ama nasıl tarif edebileceğimi bilmiyorum bu bulanık sesi) olur.

1 sene önce bu zamanlar, profil fotoğrafında bulldog köpekli biri vardı, aynı formatta cümleleri vardı, ettiği bir hakaret sonucunda uzaklaştırılmıştı. Sen muhtemelen osun.

Geri