Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben schecteri tercih ederim, o fiyatlarda alacaginiz cogu gitar az çok ayni oluyor zaten, hangisinin tipi daha iyi gelirse onu alin, bende sgr c1deki 12. perdedeki inlay çok iyi duruyor.
ucuz Schecter'in ucuz Ibanez'den kötü olması oldukça düşük ihtimal.... bu seviyede gitarlarda Schecter bir adım önde...orta segment ve üst segment rekabet daha alevli... iki markanın da çok iyi modelleri var öyle BMW mi basar Merso mu gibi bir kıyaslama yok aslında...
solitude71 in de belirttiği gibi o fiyat bandında Schecter daha iyidir.
Ama bütçenizi artirmaniz mümkünse ESP LTD 1000 serisi, her türlü ihtiyacınızı karşılayacak bir gitar.
Ilan benim değil, bugün gördüm, fiyat da gayet uygun:
- Gitarı geçen sene aldım. Toplamda 15-20 saat çalmışlığım var. Dolayısıyla sıfır gibi diyebilirim. - Hafif ve rezonant bir ağaca sahip. Cayır cayır metal gitarı. Mayıs sonunda yurt dışına çıkacağım ve orada almayı planladığım gitar için bütçe yaratma amacıyla satıyorum. Şu anda Cangöz Müzik'in...
turkrock.com
Ikinci el almanızı tavsiye ederim. Böylece daha uygun bütçeye çok daha kaliteli bir gitar alma şansınız olabilir