Satılık Ibanez Prestige - RG652AHMFX - SIFIR

Takasa
Kapalı
Fiyat
59000
Para Birimi
TL
Merhaba, 2 ay önce (Kasım 2024) Zuhal'den aldığım gitarımı satıyorum. Ürün sıfırdır ve evde 1-2 deneme dışında kullanılmamıştır. Etiketleri üzerindedir, faturalı ve garantilidir. Acil nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum. Değerli bir gitar olduğu için kargo ile gönderim yapmayacağım. Elden teslim edeceğim. Deneyerek elden teslim alabilirsiniz.

Kozmetik durumu vs ile ilgili hiç birşey sormanız gerek yok çünkü gitar alındığı şekilde kutusunda duruyor 🙂

Aciliyetten dolayı fiyatını sıfır olmasına rağmen piyasa fiyatının %15 altında kalacak şekilde belirledim, anlamsız fiyatlar teklif etmezseniz sevinirim.

Teşekkürler.

IMG_5975.webp

IMG_5976.webp

IMG_5968.webp IMG_5973.webp IMG_5977.webp IMG_5972.webp

Son düzenleme:
Merhabalar,

Öncelikle gitarınız çok güzel ve bence güzel bir rakam yazmışsınız umarım hak edene gider. Yalnız şu "sıfırdır" ibaresi beni çok tilt ediyor lütfen yazmayın bu şekilde. Gitar sıfıra yakındır diyebilirsiniz ama fabrika mağazasından elinize aldığınız ve dükkandan çıktığınız anda (kaldı ki 2 aydır sizde) artık o malesef 2.el oluyor. Sadece bunu düzeltmek istedim. Hayırlı satışlar dilerim

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sıfır konusuna gelince bu sizin subjektif yorumunuz. Mağazadan alınmış her ürün bence ikinci el olmuyor. Daha önce yurtdışından aldığım ürünleri bazen hemen bazen belli bir süre sonra kullanmadan "sıfır" olarak sattım. Bu gitar için de zaten sıfır fiyatını istemiyorum. %15 altını faturası kesilmiş olduğu için yazdım. Kimseyi kandırmak aldatmak gibi bir yaklaşımım asla yok. Almayı düşünürseniz sizin için sıfır gibi diyelim 🙂

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sıfır konusuna gelince bu sizin subjektif yorumunuz. Mağazadan alınmış her ürün bence ikinci el olmuyor. Daha önce yurtdışından aldığım ürünleri bazen hemen bazen belli bir süre sonra kullanmadan "sıfır" olarak sattım. Bu gitar için de zaten sıfır fiyatını istemiyorum. %15 altını faturası kesilmiş olduğu için yazdım. Kimseyi kandırmak aldatmak gibi bir yaklaşımım asla yok. Almayı düşünürseniz sizin için sıfır gibi diyelim 🙂

Lütfen yorumum yanlış anlaşılmasın. Başında da dedim zaten "güzel rakam yazmışsınız" diye. Asla kimseyi kandırmak , aldatmak gibi bir yaklaşımınız olduğunu söylemedim. Sadece ibareyi doğru bulmuyorum o kadar. Onun dışında tavrınız da , ilanınız da , fiyatınız da gayet güzel . Alan arkadaş gözünü kapatıp alabilir bence 🙂

Geri