Emrecanztrk1 22 Temmuz 2022 #1 Şehir İstanbul Takasa Açık Fiyat 12999 Para Birimi TL Japon Ibanez Prestige RG 1570 Sll manyetik modifiyeli Edge Pro köprü Mac Airbook ile takas edebilirim 05465478459 Son düzenleme: 4 Ağustos 2022
Japon Ibanez Prestige RG 1570 Sll manyetik modifiyeli Edge Pro köprü Mac Airbook ile takas edebilirim 05465478459
MarkOfTheBeast 25 Temmuz 2022 #4 mamichulo demiş ki: Körpü edge pro hocam Yanlışlık olmalı. Hepsini görmek için tıklayın... Kesinlikle %100 edge pro
mamichulo demiş ki: Körpü edge pro hocam Yanlışlık olmalı. Hepsini görmek için tıklayın... Kesinlikle %100 edge pro
Emrecanztrk1 4 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 mamichulo demiş ki: Körpü edge pro hocam Yanlışlık olmalı. Hepsini görmek için tıklayın... MarkOfTheBeast demiş ki: Kesinlikle %100 edge pro Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim hatayı düzelttim 😇
mamichulo demiş ki: Körpü edge pro hocam Yanlışlık olmalı. Hepsini görmek için tıklayın... MarkOfTheBeast demiş ki: Kesinlikle %100 edge pro Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim hatayı düzelttim 😇
MarkOfTheBeast 4 Ağustos 2022 #6 Emrecanztrk1 demiş ki: Teşekkür ederim hatayı düzelttim 😇 Hepsini görmek için tıklayın... Güzel köprüdür edge zerodan daha çok severim ben 😁 Taş gibi sapasağlam yıllar geçsede birşey olmuyor, Japonlar bu işin piri...
Emrecanztrk1 demiş ki: Teşekkür ederim hatayı düzelttim 😇 Hepsini görmek için tıklayın... Güzel köprüdür edge zerodan daha çok severim ben 😁 Taş gibi sapasağlam yıllar geçsede birşey olmuyor, Japonlar bu işin piri...
Emrecanztrk1 4 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 MarkOfTheBeast demiş ki: Güzel köprüdür edge zerodan daha çok severim ben 😁 Taş gibi sapasağlam yıllar geçsede birşey olmuyor, Japonlar bu işin piri... Hepsini görmek için tıklayın... Hardcase'de geçen bir yıl kusursuz akort 💪 😁
MarkOfTheBeast demiş ki: Güzel köprüdür edge zerodan daha çok severim ben 😁 Taş gibi sapasağlam yıllar geçsede birşey olmuyor, Japonlar bu işin piri... Hepsini görmek için tıklayın... Hardcase'de geçen bir yıl kusursuz akort 💪 😁