Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Hsh dizilimde ibanez rg serisi gitarim icin pickguard ariyorum. Piyasada belli basli bir iki renk haricinde maalesef pek cesitlilik yok. Bu isi ozel siparisle falan yapan yerler varmi?
Merhabalar. Siyah-beyaz dışında bi isteğiniz varsa birine yaptırdığınız zaman zaten o yapılan pickguard a da kaplama yapılacaktır. Şuanki pickguardı kaplamayı düşünün isterseniz çözüm için. Ha tabi hsh değil hss-hh gibi bi şey istiyo ve bulamıyosanız o ayrı.
Merhabalar. Siyah-beyaz dışında bi isteğiniz varsa birine yaptırdığınız zaman zaten o yapılan pickguard a da kaplama yapılacaktır. Şuanki pickguardı kaplamayı düşünün isterseniz çözüm için. Ha tabi hsh değil hss-hh gibi bi şey istiyo ve bulamıyosanız o ayrı.
Bugün sabah kalktım montaj esnasında eski pickguardı kırdım 😂 Gittim U.V baskı yaptırdım 10 numara 5 yıldız oldu. Tek sıkıntım manyetik vidalarım maalesef kısa geldi. Yeni alıcam :(
turkrock.com
25 liraya reklamcıda pickguardın dijital çizimini alıyoruz, kafamıza göre bir beğendiğimiz görseli UV baskı yapan bir yerde beyaz pleksi üstüne yaptırıyoruz.
pleksi kırılgan bi malzeme. pickguard malzemesi abs plastik diye geçer ve az miktarda satılmıyor malesef. pleksi garip bi hissiyat oluyor pickguard olunca.
pleksi kırılgan bi malzeme. pickguard malzemesi abs plastik diye geçer ve az miktarda satılmıyor malesef. pleksi garip bi hissiyat oluyor pickguard olunca.