abi çok kişisel bi durum olcak benmki ama ben türkiyeden jackson alma sevdasına bugün son verdim.
laylaylom denen insaıfı kurumuş kan emicilerin cebine para girmesi bnm kişiliğime ters geliyor.
akşam üstü laylayloma uğradım.bi arkadaşıma gitar bakıoduk jackson dk-2 ye 1000 küsür avro fiyat çekti.
(nyse dedim içimden)kendi sitelerine ibanez,cort ve epiphone eklemişler geçenlerde görmüştüm.bi de onlardan fiyat alayım dedim.adama ibanez rg 1570 fiyatı sorduğumda aldığım cevap şuydu.
"Biz laylaylom olarak ibanez satmıyoruz.O siteye fiyat ve modelleri koymamızın tek amacı gitar almayı düşünen insanları teşvik etmek ve jackson'a yönlendirmek.Çünkü her İYİ GİTARİST jackson'ın en iyi gitar olduğunu bilir"
Adamın suratına baktım,kaldım.bana dediği son laf şuydu.
"piyasa fiyatları 1200$ civarında o modelin.git bi dükkandan beğen sana onu 1100$ a getirtirim o dükkandan"
Arkadaşlar ben hiç bişi anlamadım ya siz??!
Böyle bi mantık var mıdır ya?Tamam izmirde pahalı biraz fiyatlar,toptancı yok çünkü.Ama ztn 1000$ a burda satılan gitarı bana adam 1100$ satmaya kalkıştı ya.Biz müzik yapmak isteyen bi kitle olarak bu kadar enayi olarak mı gözüküyoruz dışardan anlamıyorum!!!
O YÜZDEN LAYLAYLOM'DAN KESİNLİKLE ALIŞVERİŞ YAPMAMAYA YEMİN ETTİM BUGÜN.
(sadece kişisel bir tercih)