Selamlar,
@anonymus42 yukarıda sonu
"50" ile biten Ibanez modellerinin pickguardlı
"70" ile bitenlerin ise pickguardsız olduğunu yazmış.
Soru1:
Gitar pickguardlı ancak model kodu rg270, nasıl oluyor?
Soru2:
Manyetikler hakkında IBZ V7 ve IBZ V8 bilgisi yazılmış. Bu manyetik örneğin RG1570 gibi prestige serisi gitarlarda kullanılan humbucker seri, RG270 üzerinde bu manyetiklerin olması bana normal gelmedi. Nasıl oluyor?
Soru3:
Manyetik bilgisi verilirken iki adet humbucker model yazılmış ancak gitarın üzerinde iki humbucker bir single manyetik var. Single ile ilgili bir bilgi yok. Nasıl oluyor?
Soru4:
Pozisyon işaretleri shark tooth diye bilgilendirilmiş ancak sadece noktalar olduğu görülüyor. Nasıl oluyor?
Soru5:
Bahsi geçen moon shadow rengi ve RG270 modellerini internette aratınca bir tane bile emsal ürüne rastlayamadım. Nasıl oluyor?
Soru6:
Turkrock sitesinde
@cengodisco diye bir kullanıcı (ben) bahsi geçen satıcının en popüler sarı renkli sitede uygun fiyatlarıyla dikkat çeken ilanlarına istinaden birden fazla kez bu satıcıyı aradığını ancak "o fiyata o ürünün bulunmadığı" bilgisini söylüyor. Nasıl oluyor?
Önyargı:
Bu sorular, satıcıya sorulduğunda keyfi kaçacaktır. Somut cevaplar alınamayacaktır. Umarım ters cevaplar alınmaz.
(aksi yaşanırsa diye satıcıdan peşin peşin özür dileyerek kendi çıkarımlarım sonucunda bu önyargımı paylaşıyorum)