İbanez rg421 hakkında

Merhaba arkadaşlar. İbanez 421ex kullanan veya bilgi verecek var mıdır? Tavsiye eder misiniz?

Aslında ltd ec 256(8800₺) almayı düşünüyorum ama kullandığım gitar ibanez olunca bildiğim klavye diye 421ex (8200₺) i mi seçsem diye mantık yürüttüm.

Mantıklı seçenek hangisi olur sizce. Bilgi ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Gidip ikisini de eline al, dene. Ne denebilir ki burada? İkisi de iyi gitarlar. Ya da aynı bütçeye EMG'li Cort'lara filan bar.
Haklısın hocam. Deneme şansım olmayacak belirmeyi unutmuşum. Kusura bakmayın. Ltd256 yı internetten incelemelerini araştırdım beğendim. Sap konusunda ince diyorlar ibanezden geçince sorun olmayacak diye düşünüyorum.
İbanez421ex i görünce bildiğim kasa, klavye ve ltd den bi tık uygun olunca sizlerin tavsiyesini alayım dedim. Maalesef türkçe kaynak bulamadım.
İlginiz için teşekkür ederim.

peki hocalarım fr değilde aşağıya bıraktığım ne yapar ec256yı 🙂
illa sifir alacaksan ben bu gitari diger ikisine tercih ederim dogrusu. Fiyat / performans olarak omen exreme 6'yi gayet basarili buluyorum. Gayet de konforlu gitar. Fiyat olayına ise hiç girmiyorum cunku o dedigim Banshee bunlarin hepsinden çok çok daha kaliteli gitar. Sahibini tanımam ama elimde iki güzel superstrat olmasa direk atlardım.

illa sifir alacaksan ben bu gitari diger ikisine tercih ederim dogrusu. Fiyat / performans olarak omen exreme 6'yi gayet basarili buluyorum. Gayet de konforlu gitar. Fiyat olayına ise hiç girmiyorum cunku o dedigim Banshee bunlarin hepsinden çok çok daha kaliteli gitar. Sahibini tanımam ama elimde iki güzel superstrat olmasa direk atlardım.
tavsiyelerin için teşekkür ederim. yorumlarınız çok eğlenceliydi 🙂

tavsiyelerin için teşekkür ederim. yorumlarınız çok eğlenceliydi 🙂
Yine de banshee diyorum ben. İkinci el bu bütçelere sabit köprülü ciddili manyetikli 7-9k arası bir sürü schecter var malum sarı sitede. Hatta forumda da var. Nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama bana özelden yazabilirsin. Güzel bir liste yaparız. En beğendiğini seçersin. İlla sıfır almaya niyetlenme bence daha güzel ve seni sıkılmadığın ya da farklı arayışlara girmediğin sürece uzun yıllar götürecek ciddi gitarlar buluruz.

Çok teşekkür ederim hocam. Sıfır almayı düşünüyorum. Neden ikinci el tavsiye ettiğinizi anlıyorum ve çok mantıklı ama güvenemiyorum. Küçük bir şehirde yaşadığım için kargo işi de olacak biraz da ondan çekiniyorum. İlginiz için çok teşekkürler.

Geri