Merhaba arkadaşlar. İkinci el aldığım rgt320q ile ilgili bir sorunla karşı karşıyayım. Aslında ilk sahibi yakın tanıdığım olduğundan gitarı sorunlu satmayacağına eminim. Neyse ben soruna gelmek istiyorum. Gitarı Antalya'dan aldım. Deneyerek aldım ve hiçbir sorunu yoktu. Fakat birkaç aydır çalınmadığı için olsa gerek tremolo birazcık yukarı kalkmıştı ama ayarını yaptırırım demiştim basit birşeydi. İstanbul'a geldim ve Fatih Abi ile 1 haftadır çalışmamıza rağmen telin yüksekliğini ayarlıyoruz orada her şey çok güzel oluyor,tremoloyu sonuna kadar zorluyoruz ne akort kaçıyor ne bir şey. Ama Osmanbey'e geldiğimde hoooop teller nerdeyse klavyeye sıfır. İki gün önce düzelttik dedik tam bu sefer de akort tutmadı. Kaçıp durdu. Bugün tekrar hallettik eve geldim tekrar ve şimdi yine aynı sorunla karşı karşıyayız. Gitarı hardcase den çıkardiktan 9 dakika sonunda Si ve sol telleri 12.perdeden sonra basılmıyor. Öbür tellerden de çok verim alamıyorum tabi. Sıcaklıktan diye düşündük değişimden fakat ben stüdyoya veya bir programa çıkarsam illaki hava değişimi olacak ve beni yarı yolda bırakacak gibi geliyor. Böyle bir sorun yaşayan varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Şuan ağlamak üzereyim böyle güzelim bir gitarda bu sorunla karşılaşmak ... :banghead: