Bahsettiğin gitar eğer Japon yapımı ise (ki benim bildiğim S540 ltdler öyledir) kesinlikle şu anki RG 1500-2500 Prestige serisinden üstün bir gitar olduğuna emin olabilirsin. Söz konusu bu gitarların tümünü (S540 dahil) çalmış ve sahibi olmuş birisi olarak söylüyorum, istediği kadar üzerinde Prestige yazsın o gitarların, umurumda değil. 540'ın klavyesi çok daha rahattır, gövdesi ince olmasına karşın tonu hiç fena değildir (gövde ağacı maundur), üzerindeki köprü (Lo Pro Edge) halen çok makbul bir donanımdır. İyi durumda bir S540 ltd, olabilecek en makbul S modellerinden biridir ve ikinci el piyasasında Rg1500-2500 Prestige serilerinden daha yukarı fiyatta alıcı bulur. Ne kadar iyi durumda olduğuna bağlı olarak 1500 TL civarı kaba bir baz fiyat düşünebilirsin.Söylemeye gerek var mı bilmem, Kore yapımı bütün S'lerden de daha üstün bir gitardır tabi ki. S540'ın tek zayıf tarafı manyetikleridir; bir de artık S modelleri 24 perde olarak üretildiğinden yeni S'ler daha cazip gelebilir kimilerine. Ama onların da güya "Prestige" klavyeleri aslında 540'ın rahatlığı ile kapışamaz bana sorarsan.