- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 35000
- Para Birimi
- TL
Sıfırdan farksız. Sadece ev kullanımı. Teknik ve kozmetik 10/10.
Spec'ler sitesinde mevcut, fikir vermesi için de birkaç video aşağıda.
Pazarlık ve takas yoktur. Fiyat zaten makul. Orijinalinde case veya gigbag yok o yüzden basit bir kılıf ile verebiliyorum mecburen. Bu benim değil ülkenin ve Zuhal'in ayıbı tabi, mağazada kesekağıdına sarmadıklarına şükür, dandik bir kılıf ancak veriyorlar.
Fiyat 35,000 TL ..... ilk, orta, tek, değişmez ve son fiyat.
Kargo yapamıyorum, elden teslim öncelik hatta mecburiyettir.
Spec'ler sitesinde mevcut, fikir vermesi için de birkaç video aşağıda.
S671ALB | S | ELECTRIC GUITARS | PRODUCTS | Ibanez guitars
S671ALB at Ibanez. Ibanez offers electric guitars, bass guitars, acoustic guitars, effect and pedals, amps, plus guitar accessories like tuners, straps and picks.
www.ibanez.com
IBANEZ S671ALB-BCM Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ S671ALB-BCM Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
www.zuhalmuzik.com
Ibanez Axion Label S671ALB - Blue Chameleon
Solidbody Electric Guitar with Nyatoh Body, 5-piece Panga Panga/Walnut Neck, Ebony Fingerboard, 2 Humbucking Pickups, and 1 Single-coil pickup - Blue Chameleon
www.sweetwater.com
Pazarlık ve takas yoktur. Fiyat zaten makul. Orijinalinde case veya gigbag yok o yüzden basit bir kılıf ile verebiliyorum mecburen. Bu benim değil ülkenin ve Zuhal'in ayıbı tabi, mağazada kesekağıdına sarmadıklarına şükür, dandik bir kılıf ancak veriyorlar.
Fiyat 35,000 TL ..... ilk, orta, tek, değişmez ve son fiyat.
Kargo yapamıyorum, elden teslim öncelik hatta mecburiyettir.