masterofpuppetsasd demiş ki:hmm yani şimdi burda cort çalan arkadaşlar ille de ibanez alıcak bir gün. çok gerçekçiymişsin sen yahu. müneccim de varmış aramızda hayırlı olsun.
01 demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:hmm yani şimdi burda cort çalan arkadaşlar ille de ibanez alıcak bir gün. çok gerçekçiymişsin sen yahu. müneccim de varmış aramızda hayırlı olsun.
Önceki aylarda Cort X-11 kulanıyordum.O zamanalardada süperstrat hastalığım vardı.(daha öncede olduğu gibi).Sattım İbanez RG1570 PRestige aldım.Onuda verdim şimdi Cort KX Custom kullanıyorum.
Daha öncede Jem ve Prestige İbanez'lar kullandım.İhtiyacım ne ise o yönde hareket ederim.Cebimdeki parayla benim ihtiyaçlarımı en iyi hangi marka/model karışılıyorsa ben onu alırım onu kullanırım.Hiç bir markanında propagandasını,tüccarlığını yapmam yapamam.Ben müzisyenim sonuçta.
Mevzu " bir gün herkes fenerbahçeli olacak" mevzusuna geldi.İşe bak.
01 demiş ki:Söyle bakalım yavrum,senin hangi modellerin varmış :mrgreen:
masterofpuppetsasd demiş ki:01 demiş ki:Söyle bakalım yavrum,senin hangi modellerin varmış :mrgreen:
abi hemen yaparız ya sorun yok. isim güzel abi firmanın karizma böyle cart curt değil. 8) o bile yeter.
01 demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:01 demiş ki:Söyle bakalım yavrum,senin hangi modellerin varmış :mrgreen:
abi hemen yaparız ya sorun yok. isim güzel abi firmanın karizma böyle cart curt değil. 8) o bile yeter.
Sendemi Brütüs 8O
the_man_who_wasnt_there demiş ki:5 sene önce ibanez neyse şimdi de odur
PhoibosApollon demiş ki:the_man_who_wasnt_there demiş ki:5 sene önce ibanez neyse şimdi de odur
Talihsiz bir aciklama.
the_man_who_wasnt_there demiş ki:PhoibosApollon demiş ki:the_man_who_wasnt_there demiş ki:5 sene önce ibanez neyse şimdi de odur
Talihsiz bir aciklama.
Talihim yok bahtım kara ...