ID CORE amfiye ses kartından ses göndermek

Merhabalar. Yakın zamanda elime M audio M track solo ses kartı geçecek. Baterist arkadaşımla eğlencesine amatör kayıtlar alabilmek için ucuz bi ses kartı almayı tercih ettim çünkü amfimden memnunum hali hazırda. Ancak şuan için bir referans monitörüm yok. Sesi amfiye göndererek güzel bir ses alamayacağımın da farkındayım ancak elime hoparlör geçene kadar geçici bir çözüm bulmam lazım. Zaten arkadaşımla değilken kulaklık çıkışını kullanacağım ses kartının.

Soracağım şey ise amfimin üzerinde Line-in / Streaming yazan 3.5mm bir giriş var. Yanlış anlamadıysam bu giriş sadece yayın için değil amfiye ses göndermemize de yarıyormuş. Aşağı eklediğim resimdeki tarz bi kablo alıp bu line in girişinden ses kartım ile amfime ses gönderebilir miyim? Eğer bu işe yaramıyorsa amfinin kendi ses kartı özelliği de var asio4all dan amfiyi output olarak seçebilirim ancak bu sefer de M audionun kendi driverlarını kullanamıyorum anladığım kadarıyla. Anlattığım yöntem işe yarıyorsa benim için daha iyi olur o yüzden. Soru işaretlerimi gidereceklere şimdiden teşekkürler.

Amfim: Blackstar ID CORE v3 10

Bahsettiğim Kablo:
1735749521576.webp

Geri