İdea

Bugra Başarılar Dilerim Şimdi Tanımazsın & Hatırlamazsın Belki Ama Fotografına baktım senin Direk Tanıdım 🙂 Başarılar Görüşürüz Çankaya Lisesi'nin Deli Çocuğu 😆

Saygılarımla

abi valla tanımadım ya ismini felan yazsan nerden oldugunu...cankaya of of ozledim valla okuluya olm lise ne guzelmis lan...bu arada abi oyle kotu bisiler yazmadım ki yaaa...
sadece besiktasımı savundum yani o kadar birde tezahürat yazdım o kadar peki abiler ablalar yazmayız bir daha...yeni bir soz yazdım...
yagmurlu bir gunde gormustum seni
ustunde cubuklu formadan vardı
o anda tutuldum asık oldum ben
hayatın anlamı siyah beyazdı

olumle yasamı ayıran cizgi
siyahla beyazı ayıramaz ki
stadın her yeri loca olsada
sevenleri kimse ayıramaz ki...

beşiktaş sevgimizi iyi dile getirmişsin buğra ama o mesajda küfür olunca moderator kesin kapatırdı forumu o nedenle değiştirmen iyiy olmuş daha sağlıklı sevgin içinde kalsın beşiktaşlılar nefretini dile getirmez usulca çekilir yeri gelince delirir 🙂 ...

ve buyuk bir besiktasli olarak geri dondum...selamlar ve saygılar ben tekrar bugra...
eywallah can kardes bu arada...fenerlilere gecmisler olsun...neler oluyor bakalım muzik dunyasında haaaaaaa????cevaplar cevaplar cevaplar...

90'LAR GECESİ

YOLCU BAR-Kızılay Ank
20:00'dan itibaren
Klipler, konserler....
6 ytl (ilk içki dahil)

canlı canlı:
JOKER
Kulak pası silecek!

Grubunuza başarılar. 🙂

Not:
JOKER
Her cuma 22:00 Yolcu (Kızılay-Ank)
Her Çarşamba 23:00 Overall (Güvenlik Cad. Ayrancı-Ank)

8O bır sey soylemeden gecemeyıcegım bu ısmı nereden buldunuz bılemıyorum ama bızm gurubumuzun adıda ıdea ve 98 yılından berı sakaryada calıyorduk yenı dagıldık kaderınız bıze benzemez umarım

Ben bu grubun davulcusuyum tamam mi?
Tamam mi dedim?
Ama ankarada degilim!!
Herseyim orda ben Istanbuldayim...
Bi geliym sallicaz ankarayi...
Zoruna gidenin borusuna girsin 🙂)

eren istanbul seni hapsetmiş olm başka bişe yok yani.. emre saklıkent olayı için hala istiyorsanız demoyu bana bi ara verin adamlara vercem ona göre haberleşelim

Emre attim seni gruptan
toplum onunde beni kucuk dusurecek sekilde mesaj yazmissin artik yola tek basima devam etmeliyim idea sadece benim artik...uzgunum arkadas ve son kale... 🙂 ---> sen anlarsin bu espriyi emre...

buğra siteden, emre gruptan atıldığına göre, orçunun da bunlardan haberi olmadığına göre bu efsane bitmiştir.
sırf erenden grup olmaz
her şey çok güzeldi, güzel şarkılarınız coverlarınız vardı
güzel konserler verdiniz
bir çok genç kızın yüreğinde yer edindiniz
ama her şey bu kadarmış demek ki
🙁 🙁

Geri