- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 13000
- Para Birimi
- TL
Sıfırdan farksız. Hem iLoud hem MTM çiftim var. Oda boyutu, drop tuning işler vb gibi sebeplerle basa tepkisi daha iyi diye MTM kullanmaya karar verdim. iLoud satılık. Genel müzik dinleme ve her türlü kayıt kuyut için iyidir yanlış anlaşılmasın ama 7 tel ve drop'lu extreme metal işlerde Low frekanslarda tıs tıs yapabilir fazla yüklenilirse.
Yanında iRig HD2 de veriyorum. Hepsi set olarak satılık. İki cihazın da tüm kabloları orijinal ve eksiksizdir.
Takassız ve pazarlıksız fiyat: 13,000 TL.
www.ikmultimedia.com
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
Yanında iRig HD2 de veriyorum. Hepsi set olarak satılık. İki cihazın da tüm kabloları orijinal ve eksiksizdir.
Takassız ve pazarlıksız fiyat: 13,000 TL.
IK Multimedia - iLoud Micro Monitor
iLoud Micro Monitor is the smallest studio reference monitor in the world
IK Multimedia iLoud Micro Monitor 50W Mikro Bluetooth Stüdyo Referans Monitörü (Çift) Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IK Multimedia iLoud Micro Monitor 50W Mikro Bluetooth Stüdyo Referans Monitörü (Çift), IK MULTIMEDIA ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
IK MULTIMEDIA HD2 Gitar & Bas Gitar Ses Kartı(iOS & Mac) Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IK MULTIMEDIA HD2 Gitar & Bas Gitar Ses Kartı(iOS & Mac), IK MULTIMEDIA ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.