İkinci ele girmek istemiyorum gitar iyimi kötümü anlayacak bilgiye sahip değilim malesefkore cort var elimde sana onu vereyim bunlardan iyidir
hocam çin üretimi gitardan uzak durmanı öneririmBu gitarların dışında ikinci el olmayan bi gitarda tavsiye edebilirsiniz memnun olurum.
Bunlar çin üretimi mi?hocam çin üretimi gitardan uzak durmanı öneririm
Görüntü olarak jacksonu beğendim ama tremolo akortu sürekli bozarmı acaba baya bilgisizim bu konuda ne önerirsiniz? Ve ayarları yapılmadan gelicek değil mi nasıl yapabilirimİkisi de işinizi görecektir. İbanez deki sabit köprü başlangıç seviyesinde bir avantaj. Ancak Tremolo köprü de iyi ayarlanırsa sıkıntı yaratmıyor.
İkisinde de jumbo fretler ve klavyeler birbirine yakın. Hangisini beğendiyseniz onu alın.
Net söyleyeyim ayarını siz yapamazsınız sabit köprülü bir gitar alın.Görüntü olarak jacksonu beğendim ama tremolo akortu sürekli bozarmı acaba baya bilgisizim bu konuda ne önerirsiniz? Ve ayarları yapılmadan gelicek değil mi nasıl yapabilirim
Net söyleyeyim ayarını siz yapamazsınız sabit köprülü bir gitar alın
ÜzücüNet söyleyeyim ayarını siz yapamazsınız sabit köprülü bir gitar alın.
Hayır, herhangi bir şeyi bozmaz. Arka kapağı çıkarın ve yaylara bağlı videları iyice sıkın. Tremolo kolunu takmayın.Görüntü olarak jacksonu beğendim ama tremolo akortu sürekli bozarmı acaba baya bilgisizim bu konuda ne önerirsiniz? Ve ayarları yapılmadan gelicek değil mi nasıl yapabilirim
Peki zuhal müzik tarzı bir fiziksel mağazaya gidip alsam ayarlarını onlar yaparmı?Hayır, herhangi bir şeyi bozmaz. Arka kapağı çıkarın ve yaylara bağlı videları iyice sıkın. Tremolo kolunu takmayın.
Hiç gerek yok. Temel seviyede ayarlıdır. Yapmanız gereken bir tornavida ve 5 dk zamanınızı ayırmak basit bir iş.Peki zuhal müzik tarzı bir fiziksel mağazaya gidip alsam ayarlarını onlar yaparmı?
Peki o kolu kullanmak istersem ne yapmalıyımHiç gerek yok. Temel seviyede ayarlıdır. Yapmanız gereken bir tornavida ve 5 dk zamanınızı ayırmak basit bir iş.
Takın 🤪Peki o kolu kullanmak istersem ne yapmalıyım
HahahhahaTakın 🤪
evetBunlar çin üretimi mi?
Aynı gitarın kore yada japon üretümlerine nasıl erişim sağlarım