Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu iki gitar arasında ne gibi fark var aralarında 5k bir fark var ama ben aman aman bir fark göremedim bilen varsa yardımcı olabilir mi sert tonlar sustain için hangisini tercih etmeliyim
Kavak ve Ihlamur dandikse (yada bazı alt türleri) zamanla vida noktalarından, köprü post deliklerinden falan kendini salar, yumuşak ağaçlardır, kolay işlenirler o yüzden tavsiye edilmiyor (Ibanez Prestige ve Usa Jackson'larda öyle olduğunu sanmam)
Ihlamur cort'um vardı, 20 sene kullandım birşey olmadı, çok abartılıyor bu olay bence. Dandik, kalitesiz ya da uygun olmayan problemli ürün kullanılırsa orası ayrı tabii, o zaman sıkıntı çıkabilir.
Aşağı yukarı 20 yıllık Çin üretimi BC Rich var elimde baya hor kullanıl(di)mış alet. Gövde ağacında ne kullanıldığı fantazilere açık. Hâlâ taş gibi duruyor ve hâlâ nadiren de olsa abuk akort duzenlerine alır kullanırım.