İki haftalık gelişimim

• Konuyu açan Konuyu açan sumeyye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arkadaşlar, durum pis bir yere gittiği için açıklama yapma gereği göruyorum. İşin ucunun bana dokunacağını bildiğim için bu başlığı takip ediyordum.

Buraya grup üyesi bulmak ve direkt irtibat kurmak adına anonim olmadan kaydolmuştum ancak pişman oldum, Garaj.com bu konuda daha uygun. Burası daha çok enstrümanlar ve ekipman hakkındaki sorular için kullanmak elverişli.

Forum tarzı yerlerde iletişim kurmak bana göre değil, önceden gönderdiğim bir demo yüzünden yanlış anlaşılmalarla kapattığımız bir konu vardı, sonra bir daha bu foruma girmedim ta ki Can Ülkem adlı çalışmaya yapılan yorumun bildirimi e-postama gelene kadar.

Bu kişi gerçekten fake ise, beni, kendisi gibi göstermek ve forumda tartışmanın alevlenmesi için böyle yapmıştır yani beni hedef göstermiştir. Ha, durum farklıysa zaten kendisine teşekkürlerimi bildirdim. Sitede yönetim ve denetim olmadığı için böyle iftiralar olması ne yazık ki ihtimal dahilinde ancak ben bunu kabul etmiyorum. Bu sitenin yöneticisi kimse ona da yazıklar olsun ki bu rezilliklerle uğraşmak zorunda kalıyorum.

Benim kimseyle bir derdim yok, derdi olan da arasın konuşalım. 19 Ekim'de prova alacağız, isteyen varsa gelsin yüz yüze de konuşuruz.

Yav bu nasıl iştir. Allah affetsin çok fena güldüm, dünden beri gül gül ölüyorum. Evrenin simülasyon olduğu hatta komple burada yazılan her şeyin yapay zeka ürünü olduğunu kanıtlayan bir konu olmuş bu.

Bazen diyorum ulan bu forum yöneticileri galiba zeki adamlar lan, başka türlü böyle bir sinerjiyi forumda tutmanın yolu yok çünkü yani açıklama bulamıyorum. Tek başına bu konuda yazılan her trollük kokan cümle, cidden özenle hazırlanmış ve sunulmuş gibi.

Ya troll değilse...

İşte orada evrenle ilgili bir sıkıntı var, üzerimize üzerimize bir şeyler geliyor. İnternet aleminde bir şeyler bozuldu. Mabadımla gülmeye geçtim bu noktada!

Bu arkadas jazz kontrabass ve piyano kursuna falan gidiyor, e orada insanlar kendisini görüyor, tabii bazı özel güçleri yoksa ama buraya gitar çalarken video atamıyor, yersen, ben şahsen ikna oldum 🤣 Ayrıca 4 ekimde başka başlık açmış, hiç bir bilgim yok diye nirvana vs falanca grupları çalmak istiyorum diye, " tüplü amfi ne ya, bunlar elektrikle çalışmıyor mu " diye ciddi ciddi soran bir tip, sonra mucize eseri yaklasık 6 gün sonra birden come as you are çalıp bu kayıdı atmış. Arada insanlara sinkaflı laflar etmiş, ağzıda bozuk. Özetle kesin önceden burayla derdi olan fake hesap. Sitede doğru düzgün yönetilmediği için maalesef bilgili, güzel abiler hep uzaklaştırıldı sonra meydan bunlara kaldı.
Evet gitar konusunda hiç bilgim yok. Kursa başladım gitar lazımdı hocamda gitarist değil aslen vokal. İnanıp inanmamanız zerre umrumda değil ben aldığım bilgileri alıyorum zaten. Sitenin engelleme özelliği varmış sizin gibi gereksizleri engelleyip yoluma devam edeceğim kudurmaya devam edebilirsiniz.

Saçma sapan komplo teorilerinizde güldürüyor, ben kimsenin fakei falan değilim kimseyi hedef göstermiyorum işim olmaz. Tekrar ediyorum yazdıklarım hoşunuza gitmiyorsa engelleyin geçin.

Arkadaşlar, durum pis bir yere gittiği için açıklama yapma gereği göruyorum. İşin ucunun bana dokunacağını bildiğim için bu başlığı takip ediyordum.

Buraya grup üyesi bulmak ve direkt irtibat kurmak adına anonim olmadan kaydolmuştum ancak pişman oldum, Garaj.com bu konuda daha uygun. Burası daha çok enstrümanlar ve ekipman hakkındaki sorular için kullanmak elverişli.

Forum tarzı yerlerde iletişim kurmak bana göre değil, önceden gönderdiğim bir demo yüzünden yanlış anlaşılmalarla kapattığımız bir konu vardı, sonra bir daha bu foruma girmedim ta ki Can Ülkem adlı çalışmaya yapılan yorumun bildirimi e-postama gelene kadar.

Bu kişi gerçekten fake ise, beni, kendisi gibi göstermek ve forumda tartışmanın alevlenmesi için böyle yapmıştır yani beni hedef göstermiştir. Ha, durum farklıysa zaten kendisine teşekkürlerimi bildirdim. Sitede yönetim ve denetim olmadığı için böyle iftiralar olması ne yazık ki ihtimal dahilinde ancak ben bunu kabul etmiyorum. Bu sitenin yöneticisi kimse ona da yazıklar olsun ki bu rezilliklerle uğraşmak zorunda kalıyorum.

Benim kimseyle bir derdim yok, derdi olan da arasın konuşalım. 19 Ekim'de prova alacağız, isteyen varsa gelsin yüz yüze de konuşuruz.

Siteye üye olmadan aylar öncede okuyordum forumu zaten.Sırf farklı diye bana saldırdıkları gibi sizede saldırdıklarını okudum her mevzuyu biliyorum. İlk üye olduğumda kendimce de size destek oldum.Beğenimin yorumumun sebebi budur o olayla da sizi tanımış dinlemiş oldum.Altında bir kötü niyet yoktur.

Anlıyorum, keşke yöneticilerin siteye kayıtlı
E-postaları tasdik edip bu konuşmayı görerek durumu netleştirmek, sonlandırmak ve olayları yatıştırmak adına bir seçenekleri, söylemleri olsa ama görüyorum ki umurlarında bile değil. Bir yerde yönetim, denetim olmayınca ister istemez meydana gelecek olaylar! Çok rahatsız edici ve yoz bir durum olduğu için bir daha muhatap olmak istemiyorum açıkçası.

Önceki ifadem de geçerlidir, amacım yalnız grup elemanı bulmak ve çalışmalarımı beğenip devamını bekleyen Metallica fanı arkadaşlara video göndermekti. Sorunu olan kişi herhangi bir şekilde iletişime geçsin, çözelim...

Anlıyorum, keşke yöneticilerin siteye kayıtlı
E-postaları tasdik edip bu konuşmayı görerek durumu netleştirmek, sonlandırmak ve olayları yatıştırmak adına bir seçenekleri, söylemleri olsa ama görüyorum ki umurlarında bile değil. Bir yerde yönetim, denetim olmayınca ister istemez meydana gelecek olaylar! Çok rahatsız edici ve yoz bir durum olduğu için bir daha muhatap olmak istemiyorum açıkçası.

Önceki ifadem de geçerlidir, amacım yalnız grup elemanı bulmak ve çalışmalarımı beğenip devamını bekleyen Metallica fanı arkadaşlara video göndermekti. Sorunu olan kişi herhangi bir şekilde iletişime geçsin, çözelim...

Takmayın bu garip insanları ne istiyorlarsa söylesinler. Ben daha ilk bana yapılan saldırıda yönetime mesaj atıp bu muameleden rahatsız olduğumdan üyeliğimi silmelerini rica ettim ama belki beni haklı gördüklerinden birşey yapmadılar isterlerse açıklama yapabilirler. Trol olsam neden saldırıdan rahatsız olup üyeliğimi silmelerini isteyeyim. Sonra anladım bu insanların dertlerinin başka olduğunu saldıracak yeni üye aradıklarını. Bu yüzden artık ne derlerse umursamıyorum sizde umursamaın boşverin.

troll ithamında bulunan ben olarak şunu söylemek isterim ki burada kimse art niyetli değil, bilgi sahibi olmak, bilgi aktarmak haricinde ara ara da birbirimize takılıyoruz, yüz yüze de olsa yapılacak şakalar bunlar zorbalama yok küçük düşürme yok bu kadar takılmanızı gerektirecek şeyler değil, @Falacali 'ye de özel mesaj üzerinden izah ettim gülüp geçilecek şeyler.

ve son şakamı yapıyorum bu konuda; eğer trollse iki hesap tek kişi ise büyük şizofrenlik dönüyor ahahha. (şakadır)

troll ithamında bulunan ben olarak şunu söylemek isterim ki burada kimse art niyetli değil, bilgi sahibi olmak, bilgi aktarmak haricinde ara ara da birbirimize takılıyoruz, yüz yüze de olsa yapılacak şakalar bunlar zorbalama yok küçük düşürme yok bu kadar takılmanızı gerektirecek şeyler değil, @Falacali 'ye de özel mesaj üzerinden izah ettim gülüp geçilecek şeyler.

ve son şakamı yapıyorum bu konuda; eğer trollse iki hesap tek kişi ise büyük şizofrenlik dönüyor ahahha. (şakadır)
Eyvallah ustam, konuyu çözdüğümüze sevindim. Dm'de de belirttiğin gibi Instagram'ı takip etmeyi bekliyorum 🫡

Eğer troll değilse gerçekten yazık kendisinin ne kadar toxic olduğunun farkında bile değil sırf yeni üye olduğu için böyle davrandığımızı düşünüyor ki bu troll olmaktan bile kötü bir durum az biraz aklını kullanıp diğer yeni başlayanların açtığı başlıklara baksaydı bütün bu tavrımızın kendisine özel bir durum olduğunu anlardı

Eğer troll değilse gerçekten yazık kendisinin ne kadar toxic olduğunun farkında bile değil sırf yeni üye olduğu için böyle davrandığımızı düşünüyor ki bu troll olmaktan bile kötü bir durum az biraz aklını kullanıp diğer yeni başlayanların açtığı başlıklara baksaydı bütün bu tavrımızın kendisine özel bir durum olduğunu anlardı
Benim senin gibi insanlara yaranmak, kalabalıkları arkama toplayana kadar karanlıklarda sessiz kalmak gibi bir yaşama biçimim yok. Hayallerini yıkmak istemem ama belli ki hayatın gerçekleriyle alakalı pek bilgin de yok. Bende para var, yetkili insanlardan oluşan bir çevrem var. Ben geleceğindeki maaş dileneceğin patronunum sana iş kapısı açacak kişiyim.Sen ailenle yaşarken, çocuk yaşta beyoğlunda kendi evini kurmuş biriyim. Benim toxic olmama gibi bir çabam yok gerçek hayatta yanıma bile yaklaşamazsın. İş beğenmem gider kendi işimi açarım yada hiç çalışmam. Çevremi beğenmem yeni çevre satın alırım. Site beğenmem siteyi satın alırım. Amerikaya iki günlük coldplay konserine gidiyorum geliyorum sırf zevk olsun diye adam bana kimsenin takmadığı bir forumda sen toxicsin diyor. Ağlıyorum şuan biliyormusun?

bütün bu tavrımızın kendisine özel bir durum olduğunu anlardı

Puhahaha, tavrımızın. Siz kimsiniz olum?

Benim senin gibi insanlara yaranmak, kalabalıkları arkama toplayana kadar karanlıklarda sessiz kalmak gibi bir yaşama biçimim yok. Hayallerini yıkmak istemem ama belli ki hayatın gerçekleriyle alakalı pek bilgin de yok. Bende para var, yetkili insanlardan oluşan bir çevrem var. Ben geleceğindeki maaş dileneceğin patronunum sana iş kapısı açacak kişiyim.Sen ailenle yaşarken, çocuk yaşta beyoğlunda kendi evini kurmuş biriyim. Benim toxic olmama gibi bir çabam yok gerçek hayatta yanıma bile yaklaşamazsın. İş beğenmem gider kendi işimi açarım yada hiç çalışmam. Çevremi beğenmem yeni çevre satın alırım. Site beğenmem siteyi satın alırım. Amerikaya iki günlük coldplay konserine gidiyorum geliyorum sırf zevk olsun diye adam bana kimsenin takmadığı bir forumda sen toxicsin diyor. Ağlıyorum şuan biliyormusun?

Puhahaha, tavrımızın. Siz kimsiniz olum?
Namazı senmi kılıyorsun namaz mı seni kılıyor sabahları boşuna egzersiz yapma

Genelde sabah namazına hazırlandıktan sonra bu siteye bakıyorum.İlk başta bu kadar saldırganlığın sebebini bütçe kısıtım yok dediğim için servet düşmanlığına bağlamıştım. Tesettürlü olduğumu söyledikten sonra coşmanızdan asıl derdinizi anladım. Hala tesettürlülere hatta kadınlara bazı şeyleri yakıştıramıyorsunuz belli ki. Yazdıklarımı çarpıtarak toplu bir linç hareketine dönüştürüyorsunuz olayı.

Bu sitede yazdıklarımda bir tane yalan yada trollük denemesi olmadığı gibi kendimi de size kanıtlamak zorunda değilim zaten. Aranızda gayet saygılı, bilgisini paylaşmak isteyenleri ayrı tutuyorum. Lincinize katılmayan, forumun takip ettiğim değerli üyelerinin yazdıklarınıda okuyup bazen notlar alıyorum. Üye olmadan önce bile bana çok şey öğrettiniz teşekkür ederim.

IMG-20251006-WA0015.webp

Haha komiksin önceden millete yanından geçemeyeceği amfileri öneriyor diyordun şimdi de gelmişsin bana takılıyorsun sumeyye merak etme çok şükür fakir değilim istediğim zaman istediğim yerde yaşayacak kadar param var ama kimseye hava atmaya çalışmıyorum daha toxic ne demek bilmiyorsun gelmiş boş yapıyorsun

Hâlâ tesettür demenden zeka seviyen belli oluyor okuduğunu anlaman zayıf lütfen biraz kendini geliştir buram buram troll kokuyorsun zaten eğer troll değilsen de gerçekten yazık umarım trollsündür yoksa bu kadar acınası bir insan olmak zor iştir be...

Hâlâ tesettür demenden zeka seviyen belli oluyor okuduğunu anlaman zayıf lütfen biraz kendini geliştir buram buram troll kokuyorsun zaten eğer troll değilsen de gerçekten yazık umarım trollsündür yoksa bu kadar acınası bir insan olmak zor iştir be...
Tamam kardeşim en zeki en zengin en düzgün forum üyesi sensin. Hadi ben hayatsızım, bana bütün gün laf yetiştiren sen süpersin ama. Foruma katkıdan bahsediyorsun bir tane düzgün yazını göremedik millete laf yetiştirmek dışında.

Hayır neyi kanıtlamaya çalışıyorsun trolsem engelle geç.

Geri