Hesaplı iki semi hollowbody modeli var kafamda tarttığım.
Ibanez'i çalmışlığım var. Diğerini henüz çalıp denemedim.
Ben gitarları daima çalım-hissiyat-sounda göre tartıyorum. Ama sizce gitarların kağıt üzerindeki özellikleri ve malzeme kalitesi açısından kıyaslandığında hangisi ağır basıyor?
Aradaki 3-4 bin TL'lik farka değecek ne var diye merak da ediyorum.
Tam bu foruma göre bir soru bence🙂
Ağırlıklı olarak caz çalmayı düşünüyorum; ama hafif kirli/overdrive tonlara da gelebilmesini istiyorum.
Modeller aşağıda:
Güncelleme: Alttaki bir mesajda belirttiğim üzere, Ibanez modellerini eledim. Hiç çalım keyfi yok gitarların.
Ibanez'i çalmışlığım var. Diğerini henüz çalıp denemedim.
Ben gitarları daima çalım-hissiyat-sounda göre tartıyorum. Ama sizce gitarların kağıt üzerindeki özellikleri ve malzeme kalitesi açısından kıyaslandığında hangisi ağır basıyor?
Aradaki 3-4 bin TL'lik farka değecek ne var diye merak da ediyorum.
Tam bu foruma göre bir soru bence🙂
Ağırlıklı olarak caz çalmayı düşünüyorum; ama hafif kirli/overdrive tonlara da gelebilmesini istiyorum.
Modeller aşağıda:
Sire Larry Carlton H7 Elektro Gitar CS | senkop.com.tr
www.senkop.com.tr
IBANEZ AS73-TBC Artcore Semi Hollow Body Brown Sunburst Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ AS73-TBC Artcore Semi Hollow Body Brown Sunburst Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
www.zuhalmuzik.com
Güncelleme: Alttaki bir mesajda belirttiğim üzere, Ibanez modellerini eledim. Hiç çalım keyfi yok gitarların.
Son düzenleme: