Merhabalar.
İkinci el bir boss mt-2 pedal aldım. Ayrıca Blackstar ıd core v2 amfim de var. İlk bağlantı yaptığımda ara sıra ses gidip gelmeleri oldu. Özellikle pedalı hareket ettirip yerini değiştirdiğimde yaşadım bu sorunu. Fakat birkaç saat sonra tekrar bağlantı yapıp denediğimde kesintileri yaşamadım.
Kafamda sorular var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tavsiye ve yorumlarınızı beklerim abilerim , lardeşlerim .
İkinci el bir boss mt-2 pedal aldım. Ayrıca Blackstar ıd core v2 amfim de var. İlk bağlantı yaptığımda ara sıra ses gidip gelmeleri oldu. Özellikle pedalı hareket ettirip yerini değiştirdiğimde yaşadım bu sorunu. Fakat birkaç saat sonra tekrar bağlantı yapıp denediğimde kesintileri yaşamadım.
Kafamda sorular var. Yardımcı olursanız sevinirim.
- Bağlantı kaynaklı mı acaba bu yaşadıklarım. Cihazın sıkıntısı var mıdır sizce ? Cihaz temiz çok az kullanılmış belli. Sahibi de sağolsun herhangi bir sıkıntı da geri iade alabileceğini söyledi.
- Pedalın giriş çıkış kısmındaki yuvalar , Amfinin ve gitarın yuvaları gibi değil sanki ? Gitarda ve amfide jaklar girerken iki kademe ve sert bir bağlantı oluyor. Tam oturduğunu anlıyorsun. Fakat pedalda bu durum böyle değil. Sanki çok daha rahat takılıyor jak. Bu yüzden o yaşadığım bağlantıdaki kesiklikler , bu kablo yuvalarının tam sıkı olmamasından dolayı mıdır? Yoksa bir sıkıntı yok tüm pedallar da mı böyledir ?
- Amfi bağlantısı yaparken clean tonu ve tüm ayarlar flat pozisyonda mı olmalı ?
Tavsiye ve yorumlarınızı beklerim abilerim , lardeşlerim .