İkinci el Jackson JS35 için yardım

Merhaba. İlanlarda böyle bir gitar buldum ve ilgimi de çekti ama gitar piyasada yok ve üretimi durmuş. Yani hakkında bilgi sahibi olamıyoruz. YouTube üzerinde videoları var, onlar da 10 yıllık. Bu gitarı bilen, kullanan veya kullanmış olanlarınız varsa düşünce ve fikirlerini duymak isterim çünkü yeni bir gitar arıyorum ve bu, yeni gitarım için adaylardan birisi. Şimdiden teşekkürler.

İlan: https://shbd.io/s/nHxxQaPP

Siyahı vardı bende. JS serisinin en iyi gitarıdır. Endonezya olan RRXMG'ye yada RRX24'e çok yakındır kalitesi. Fakat köprüsü için ek parantez açacağım floydrose lisanslı bir köprü olmasına rağmen special gibi çok sık akort kaçırır hele birde köprüyle oynamayı seviyorsan kanser olabilirsin. Köprüsünü değiştirme imkanın olursa ilerde gotoh ile uzun süre kullanırsın diye düşünüyorum. Fiyatı biraz yüksek gibi bundan 5 sene önce 1000 liraya satmıştım bendeki siyahı.

Yanıtın için çok teşekkürler. Peki Js32 Warrior için ne düşünüyorsun? Bu iki gitardan birini alacağım. v kasa çalma konusunda pek rahatlık sağlamayacak gibi duruyor çünkü. Warrior da hem estetik hem daha konforlu gözüküyor.

Rica ederim, yardımcı olabiliyorsak ne mutlu. Warrior dediğin gibi çalım rahatlığı açısından daha iyi ama 32 seri maalesef çok kaliteli bir seri değil. Şahsen JS35i tercih ederdim ben olsam. Birazda bütçene bağlı eğer biraz daha ekleyebiliyorsan endonezya serisi (KEX) bakabilirsin, tabii 2. elde de bulmak zor 🙂

Adı JS ile başlayan herhangi bir Jackson başlangıç gitarından öteye gidemez. Zaten JS32 ve JS35 arasında da bir fark bulunmamakta. Hatta gerçekten JS35 diye bir model var mı ondan bile emin değilim. Kataloglarda ya hiç denk gelmedim ya dikkatimi çekmedi.

Bu fiyatlara alınacak herhangi bir gitarın ömrü, donanım kalitesizliği sebebiyle kısıtlı. Bir de gidip en az 10 - 15 yaşındaki başlangıç gitarına para harcamaya hiç gerek yok. Daha güncel modellere bakılmasını öneririm.

Geri