En buyuk ve fazlasiyla yorucu yolculugum, bursadan gitar alip, oradan istanbul kadikoye gecip amfi alip, oradan beylikduzune gecip ikinci bir amfi almamdi. Elimde hard case ile bir gitar ve iki amfi, kuzene nasil gectigimi inanin bilmiyorum 😀. Su karisik donemde olsa kesin iceri alirlardi bomba suphesiyle.
Bu arada o zaman alisverislerde yardimci olan hakan abi @hackeiommi ve fatih abiye @FATİH BAYRAM tekrar cok tesekkur ederim. Sagolsunlar onlarin yardimi olmasa daha da zor olurdu.
Gece gece iyi güldüm 🤣Ekipmanîyâ Çelebi idi mübarek 😀
En buyuk ve fazlasiyla yorucu yolculugum, ayni gun icinde izmirden bursaya gecip gitar alip, oradan istanbul kadikoye gecip amfi alip, oradan beylikduzune gecip ikinci bir amfi almamdi. Elimde hard case ile bir gitar ve iki amfi, toplu tasima ile kuzene nasil gectigimi inanin bilmiyorum 😀. Su karisik donemde olsa kesin iceri alirlardi bomba suphesiyle 😀.
Bu arada o zaman alisverislerde yardimci olan Hakan abi @hackeiommi ve Fatih abiye @FATİH BAYRAM tekrar cok tesekkur ederim. Sagolsunlar onlarin yardimi olmasa daha da zor olurdu.
Madly :cigar:Yeni sipariş ettiğim telleri takarken yanlışlıkla koparmıştım. Yedekleri de harcadım. Telsiz kalınca 200-300 metre ilerdeki müzik dükkanına gitmiştim. Şimdiki aklım olsa gitmem.
Adamın elini kolunu bağlayıp İstanbul'a götürsen yeriymiş 🙂Gitar değil de araba alımıyla ilgili çok ilginç bir olay yaşadım.
Kendi arabamı satıyordum ve müşterisi çıktı Antep'ten. Kesin geleceğim dedi. Ben de Ankara'da almak istediğim arabaya kapora gönderdim İstanbul'dan. Antep'ten arkadaş geldi. Fakat saat geç olmuştu, noter kapalıydı. Dedim, senle Ankara'ya gidelim. Satışı orda vereyim, ben de kaporasını verdiğim arabamı alayım ordan devam et yoluna. Tamam dedi. Gece çıktık yola. Sabah 8 gibi Ankara'ya vardık. Banka önüne geldiğimizde arkadaşın kurduğu cümle "Abi ben vazgeçtim kusura bakma. Yol masraflarımı karşılar mısın?" Şaka sandım. Çünkü böyle bir pişkinlik olamaz, olmamalı. Yahu bu nasıl bişey hem kaporamı yaktın hem zamanımı çaldın hem de para istiyor üste. Elimdeki su şişesini suratına fırlattığım gibi peşinden küçük bir küfürle gönderdim.