Klasik gitar çaliyordum elektro geçeceğim başlangıç olarak pek fazla para vermek istemiyorum bütçe Max 9 k fakat ben şu üç gitarı buldum düşünceleriniz neler?
Veya bu bütçe de farklı bir öneri?(Bu arada çalmak istediğim müzikler mor ve ötesi adamlar manga vs vs bu tarz Türk rock grubu müzikleri pek hard rockla aram yok suanlik böyle düşünüyorum)
www.do-re.com.tr
www.do-re.com.tr
www.do-re.com.tr
Son attığım gitarda mini yazıyor fakat 24 perde araştırdım fakat inceleme yok pek anlayamadım ben de buraya sorayım dedim
Veya bu bütçe de farklı bir öneri?(Bu arada çalmak istediğim müzikler mor ve ötesi adamlar manga vs vs bu tarz Türk rock grubu müzikleri pek hard rockla aram yok suanlik böyle düşünüyorum)
SX SEM1 Elektro Gitar (Burning Fire) | doremusic
SX SEM1 Elektro Gitar (Burning Fire) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Donner DMT-100 Elektro Gitar (Beyaz) | doremusic
Donner DMT-100 Elektro Gitar (Beyaz) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
SX Se Electric Hallow Body Mini Elektro Gitar (Beyaz) | doremusic
SX Se Electric Hallow Body Mini Elektro Gitar (Beyaz) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Son attığım gitarda mini yazıyor fakat 24 perde araştırdım fakat inceleme yok pek anlayamadım ben de buraya sorayım dedim