Ilk dakikasında vay arkadaş dedim. Gözümden kaçmış bu sayfa yeni gördüm. Elinize emeğinize sağlık muazzam olmuş.
Tekrar selamlar!
Son yayınladığım "Meh" adlı parçayı burada paylaşmamışım 🙂 Buyursunlar...
Yorumlar, sorular varsa ne mutlu.
181028 eklentisini görüntüle
Spotify
YouTube Music
Klavye: Hazar Kayaaltı
Davul: Ahmet Berk Özbek
Prodüksiyon, Mix & Mastering: Kayaaltı Bros.
Bu parça da nispeten eski olduğu için bu konuyu up layarak paylaşıyorum. Konser, yeni albüm gibi gelişmeler için yeni bir konu açarım, daha genel bir iletişim kanalı olarak kullanılır diye düşündüm.
Evet, yeni parçaların çalışmalarına başladım. Minimum 5 parçalık bir album/EP düşünüyorum. Godspeed.
2. İstanbul Gitar Günleri bünyesinde Müze Gazhane'de sahne aldık, bununla ilgili IG de birkaç paylaşım yapmıştım. Orda denk geldiğimiz birileri de olmuştur belki. Biz çalmayı çok sevdik, devamı gelecek. 😊
Duygu yok sırf teknik, bu sefer duygu da var 😂Tekrar selamlar!
Son yayınladığım "Meh" adlı parçayı burada paylaşmamışım 🙂 Buyursunlar...
Yorumlar, sorular varsa ne mutlu.
181028 eklentisini görüntüle
Spotify
YouTube Music
Klavye: Hazar Kayaaltı
Davul: Ahmet Berk Özbek
Prodüksiyon, Mix & Mastering: Kayaaltı Bros.
Bu parça da nispeten eski olduğu için bu konuyu up layarak paylaşıyorum. Konser, yeni albüm gibi gelişmeler için yeni bir konu açarım, daha genel bir iletişim kanalı olarak kullanılır diye düşündüm.
Evet, yeni parçaların çalışmalarına başladım. Minimum 5 parçalık bir album/EP düşünüyorum. Godspeed.
2. İstanbul Gitar Günleri bünyesinde Müze Gazhane'de sahne aldık, bununla ilgili IG de birkaç paylaşım yapmıştım. Orda denk geldiğimiz birileri de olmuştur belki. Biz çalmayı çok sevdik, devamı gelecek. 😊
"Önemli olan ne çaldığın değil, ne kadar hızlı çaldığındır" 😆Duygu yok sırf teknik, bu sefer duygu da var 😂
Teşekkürler! Ben de dosyal medyada ve burada aktif olmamla ünlü sayılmam açıkçası 😇Ilk dakikasında vay arkadaş dedim. Gözümden kaçmış bu sayfa yeni gördüm. Elinize emeğinize sağlık muazzam olmuş.
Çok teşekkürler!Uzun zamandır bu kadar kaliteli, bu kadar lezzetli bişey dinlememiştim. Spotify'dan takipteyim an itibarıyla.
Sağlıcakla 🖐
Coğrafya kaybettiriyor... Gary Stonedown olsaydınız bambaşka olurdu tahminimce.Teşekkürler! Ben de dosyal medyada ve burada aktif olmamla ünlü sayılmam açıkçası 😇
Umuyorum konserlerde de bir araya gelinir. 😌