erginn demiş ki:Hiçkimseyi sallama rahat ol sallan olduğun yerde....
Ama elindekini unutma 🙂
valla en iyi acıklama bu olmus bence
erginn demiş ki:Hiçkimseyi sallama rahat ol sallan olduğun yerde....
Ama elindekini unutma 🙂
😀 jak nası çıkıp düşer abi ya 😆Royal_Flush demiş ki:bi konserde de bizim gitaristin şarkıya başlarken 2 defa jackı düştü 3. seferde askısı koptu 4.de müthiş bir alkış almıştık çalmaya "devam edebilince" 😀 ayıptır söylemesi ben de ilk şenlik vs dışı ciddi konserime çıkacağım yakında ve 3.5 atıyorum.. 3 senedir çaldığım parçaları karıştırıyorum vs..
sahne korkusu sahneye çıkana kadardır ama 😀
😀 allah kimseye göstermesin 😆sound666 demiş ki:düşer abi ben konserde mikrofon jakını düşürmüştüm😀😀😀😀
oonur808 demiş ki:😀 jak nası çıkıp düşer abi ya 😆Royal_Flush demiş ki:bi konserde de bizim gitaristin şarkıya başlarken 2 defa jackı düştü 3. seferde askısı koptu 4.de müthiş bir alkış almıştık çalmaya "devam edebilince" 😀 ayıptır söylemesi ben de ilk şenlik vs dışı ciddi konserime çıkacağım yakında ve 3.5 atıyorum.. 3 senedir çaldığım parçaları karıştırıyorum vs..
sahne korkusu sahneye çıkana kadardır ama 😀
insanda bi de şans olması gerekiyo demek ki :roll: 😛 😀damienforcer demiş ki:Daha bombası geçen bar programımıza maalesef yedek davulcumuzun bizi satması nedeniyle davulsuz çıktık. Klavyecimiz davulları çaldı, ben hem klavyeleri gitardan hem de gitarları çaldım. Sonuç rezaletti elbette, ancak mümkün olduğu kadar olayı espiriye vurarak sonuçta ordan biz de seyirci de memnun ayrıldık. Hatta bi ara bi davulcu bile bulduk sahneye, şansa bak ki o bizim klavyecinin davul çalmasından daha kötü davul çalıyordu! 😀
İyi çalışmalar...