Bir süredir üzerinde uğraştığım ilk bestemi yayınladım. Dinlerseniz ve eleştiride bulunursanız sevinirim. Sarp Karaarslan - Meadowlark
Şarkı 3. viteste giderken asla 4. vitese geçmiyor o konuda haklısınız 🙂 Bunu bilerek yaptım şarkının atmosferinin biraz melankolik olmasını istediğimden 🙂Çok başarılı. Vokal ton telaffuz diksiyon ve vokal teknikleri ayrıca arkadaki klavye de. Gitarlari soylemeye gerek yok Ufak bir nokta var sadece takildim o da biraz giriş gelişme sonuç hissiyatında. Tercih meselesi elbet.
Başarılar diliyorum. Umarım devamı gelir.
Grup işi değil de ben ve bir arkadaşım kaydettik. Arkadaşım davulları ve synthleri yazdı ayrıca mixerini yaptı ve bass gitar çaldı ben de besteyi yaptım gitarları çaldım ve söyledim. Evde kaydettik 🙂şarkının genel havasını oldukça beğendim. Grupta kaç kişi var? Stüdyoda mı kaydettiniz?
Solo işlerimde deneysel çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Zaten ses aralığım çok geniş olmadığından bu aralıklarda devam Çok teşekkürler 🙂Sesinizin ilginç ve çok hoş bir tınısı var.Elbette bulduğunuz vokal melodisinin ve ona uygun yazdığınız sözlerin de etkisi var ki o da sizin yeteneğiniz dahilinde, hatta 1:34 civarı gilmour duydum gibi geldi 😉..Müthiş aralıklarda gezinmek yerine bu şekilde sesinizin tınısına uygun aralıklarda,tonlarda ısrarcı olmalısınız.Hem klavye- synth alerjiniz de yoksa bence müziğin daha da içinde olmalı bunlar ki kendinizi " rock" yapmak adına sınırlandırmamalısınız.Tebrikler her ikinize de.
Bunu duyabilmek güzel. Çok teşekkürler 🙂Müzik listeme bir şarkı daha eklendi elinize,emeğinize sağlık harika 👍