Arkadaşlar bu arada bu akşam Etap'taki program eğlenceli geçeceğe benziyor. Benim fakültenin partisi varmış toplanıp geleceklermiş 🙂
sanırım henüz tanışmadık ama en yakın zamanda sizleri dinlemeye gelicem... 🙂 hepinize başarılar dilerim...Levent_KAHYA demiş ki:Selamlar, İLLEGAL, 2006 Ocak ayında bir araya gelen 5 eski müzisyenden kurulmuş olan bir Alternatif, Türkçe Rock grubudur. Kasım ayında S.O.S grubundan ayrılan Levent KAHYA(Bass) ve Eralp ORHAN(Gitar) ile çalışmalarına başlayan grubumuza, Egemen ÖZKAN(Gitar) aralık ayında, Berkay BARLAS (Davul) ocak ayında ve Ulaş CAN (vokal) mart ayında gruba dahil olmasıyla bugünki halini almıştır.
Bu forumu açmamızın sebebi, sizler sayesinde eksiklerimizi görmek ve fikirlerimizi paylaşmaktır.
fermanmenejer demiş ki:sanırım henüz tanışmadık ama en yakın zamanda sizleri dinlemeye gelicem... 🙂 hepinize başarılar dilerim...Levent_KAHYA demiş ki:Selamlar, İLLEGAL, 2006 Ocak ayında bir araya gelen 5 eski müzisyenden kurulmuş olan bir Alternatif, Türkçe Rock grubudur. Kasım ayında S.O.S grubundan ayrılan Levent KAHYA(Bass) ve Eralp ORHAN(Gitar) ile çalışmalarına başlayan grubumuza, Egemen ÖZKAN(Gitar) aralık ayında, Berkay BARLAS (Davul) ocak ayında ve Ulaş CAN (vokal) mart ayında gruba dahil olmasıyla bugünki halini almıştır.
Bu forumu açmamızın sebebi, sizler sayesinde eksiklerimizi görmek ve fikirlerimizi paylaşmaktır.
FERMANmenager
fermanmenejer demiş ki:sanırım henüz tanışmadık ama en yakın zamanda sizleri dinlemeye gelicem... 🙂 hepinize başarılar dilerim...
FERMANmenager
man-a-man demiş ki:HEPİNİZ ŞEKER GİBİ ADAMLARSINIZ!!! YENİ ARKADAŞIMIZLA BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM!
aluk4 demiş ki:her dinlediğimde grup daha da güzelleşiyor gibi sanki.. perdesiz gitarla sololar falan...ne diyim artık...helal olsun...
SRHT demiş ki:Ulaş seni nerelerde buldum yaw. Sen git berkay'ında içinde bulunduğu gruba vokalist ol. Nerden nereye. Bu cumartesi geliyom naz'a o zaman görücen kim olduumu. Şaşırma ama 😆 😆
Tusubasa demiş ki:İllegal'e oncelikle basarılar dilerim.. Ulas Can'ı sahsende tanırım,harika bi sesi var... Gibi sarkısını ilk dinlediğimde oldukca beğenmistim.. Simdi Yepyeni bi grup... Umarım herbiriniz Coktan beri haketmis olduğunuz basarıların cok daha fazlasını kazanırsınız... İyi sanslar...
Tusubasa demiş ki:İllegal'e oncelikle basarılar dilerim.. Ulas Can'ı sahsende tanırım,harika bi sesi var... Gibi sarkısını ilk dinlediğimde oldukca beğenmistim.. Simdi Yepyeni bi grup... Umarım herbiriniz Coktan beri haketmis olduğunuz basarıların cok daha fazlasını kazanırsınız... İyi sanslar...