3 veya 4 kere canlı dinlemişliğim vardır.ilk sayfada insanlar nesinden bahsedelim keşke açılmasaydı falan demiş.benim mesela ilginç bazı anılarım oldu in rock'la ve özellikle fatihle ilgili.657 diye bi grubu zamanında rock market'te izlemiştim sonra okulda bunların gitaristlerini görüp durdum.neyse adam bi değişik karizmaydı.velhasıl yine okulda şenliklerde aynı adamı ankaralı knightmare (ankaralı mükemmel metal grubu) grubunun vokalinde görüp hayran kaldım.sonra hiç bilmeden "in rock" izlemeye gittim gene bu herif vokaldeydi.dahasında birgün kız arkadaşımla şinasi sahnesinde oyun izlemeye giderken,ben kız arkadaşıma yol boyunca ve tiyatroda sürekli bu heriften bahsettim.neyse oyun başladı dönen platformdan orkestra sahneye bi girdi bas gitarda tahmin ettiğiniz gibi gene bu herif.yada ben ruh hastasıyım her yerde bu herifi görüyorum 😀 şaka bi yana bir if akşamı muhabbet etme fırsatıda buldum çok iyi adamlar.en son albüm yapacaklarını söylemişlerdi.ismi değiştirebilirlermiş.abi ne koyacanız ne koyacanız diye ısrar etsekte ser verip sır vermediler.buradan fatih'e ve tüm gruba sevgiler,saygılar.