İnce mi telinin sık sık kopması.

• Konuyu açan Konuyu açan psidas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İnce mi teli hem Fender strat gitarımda hem Gibson les paul standard gitarımda bend yaparken köprüden koptu. Fender 0.9 mm Gibson 0.10 mm teli her ikisinde de Elixir vardı. Telleri kopardığımda Daddario'nun 0.70 mmlik penası ile çalıyordum. Tel kopmasında bu penanın etkisi var mıdır? Yeni tel alacağım. Ya Elixir alacağım yada Daddario teli alacağım. Elixir mi daha sağlamdır Daddario nun teli mi daha sağlamdır? Hangisi tel kopmasında daha dayanıklı daha sağlamsa onu alacağım. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

İnce mi teli hem Fender strat gitarımda hem Gibson les paul standard gitarımda bend yaparken köprüden koptu. Fender 0.9 mm Gibson 0.10 mm teli her ikisinde de Elixir vardı. Telleri kopardığımda Daddario'nun 0.70 mmlik penası ile çalıyordum. Tel kopmasında bu penanın etkisi var mıdır? Yeni tel alacağım. Ya Elixir alacağım yada Daddario teli alacağım. Elixir mi daha sağlamdır Daddario nun teli mi daha sağlamdır? Hangisi tel kopmasında daha dayanıklı daha sağlamsa onu alacağım. Tecrübelerinizi yazarsanız
Hacı bende 4 kere alternate veya bend yaparken kopardım ve 2 tanesi tanesi dandik marka 2 tanesi Daddairoydu şuan Ernie Ball 9-42 ye gectim 22. perdeye kadar full bendleri kaldırıyor ama Elixiri bilemem hiç kullanmadım

Geri