Başarılar dileğiniz için teşekkur ediyoruz bu arada daha once ayni sahneye sadece timur ve emreyle dil ben ve sinanla da paylaşmıştın.alcolp demiş ki:ooo timur ve emreyle bidaha aynı sahneyi paylaşcaz öylemi...olm Kayıp Nota herzaman yanınızda...herşeyden öte iyi müzisyenlersiniz...pazar günü kesin orda olun olm...emreyi çok özledim 😀 başarılar diliyorum hepinize.görüşmek üzere....
Kayıp Nota_Vokal
avoicefromdeepdownofdark demiş ki:Omer arkadaşım,afişde bi yanlışlk var galiba Metal Fest Konser diye bişey olmaz,bu yanlışın duzeltilmesini umuyoruz.
avoicefromdeepdownofdark demiş ki:Omer arkadaşım,afişde bi yanlışlk var galiba Metal Fest Konser diye bişey olmaz,bu yanlışın duzeltilmesini umuyoruz.
mycobe demiş ki:ya sizi mutlu etmekde ne zor ya🙂 afişi ben hazırlamdım dikkatimden kaçmış özür dilerim konu için nese konsere herkezi bekleriz
mycobe demiş ki:ya sen ne salak bi kızsın ya herşeyi bitek sen iyi biliyosun biz bilmiyoruz ben senin yaşının 30 katı organizasyon düzenledim hiç birinede para gözüyle bakamdım tamamen zevk aldığım için yapıyorum afişi ben hazırlamdım asıl hazırlayan arkadaşlar yüzünden ben burda madur oluyorum herkezden özür diliyorum o arkadaşın çıkıp özür dilemsi gerekirken ne afişi ben basıma verdimn nede ben hazırladım sadce mekan dan sorumluyum biide bi kaç grupdan tabi bu işler çocukların eline düşünce bizde o gözle bakılıyor (eğer çok biliyosan bu işleri müsayit bi zaöamda gel anlat bana oki)