Sadece Tonex Max 99 gorunuyor ama promo code falan mi kullandiniz?IK Multimedia sitesinden aldım ikisi 95 euroya geldi. Tavsiye ederim.
Birimi alınca diğeri ücretsiz geliyordu en son ,kampanyası devam ediyor.Sadece Tonex Max 99 gorunuyor ama promo code falan mi kullandiniz?
Upgrade edecegim aslinda. Ama checkout sirasinda gorunmuyor o yuzden sordumBirimi alınca diğeri ücretsiz geliyordu en son ,kampanyası devam ediyor.
Tesekkurler satin aldim. Daha dogrusu upgrade ettim. Digeri de IK multimedia manager kurdugumda eklendi. Ipad de aktif etmeye calisiyoum 🙂içinde ki açıklamada yazıyor ayrıntılı
Amplitube 5 max vardı bende,TONEX max aldım,amplitube 5 maç v2 ye ücretsiz upgrade oldu
Evet iyi fiyat. Tesekkurler @SoloLeadÇok avantajlı fiyatta şu an,bütçesi olanlar kesinlikle kaçırmamalı.
sağ üst köşede kullanıcı ayarları bölümünden 5€ yeni üye olunca veriyordu, ürünü satın alma ekranında da promo kodu yerine sadece "5" yazdım 94.99€ civarına geldi. IK Multimedia Product Manager programından bir ürünü alınca diğerini aktive edebiliyorsunuz. 5 bilgisayara kadar da authorization yapılabilir görülüyor. İki bilgisayara yaptım, 2/5 kullanıldı diyor şu an.Sadece Tonex Max 99 gorunuyor ama promo code falan mi kullandiniz?