BaRnY demiş ki:yeni yılınızın sağlık mutluluk v ebasarı getirmesi dileğiyle....bolmüzikli günler
man-a-man demiş ki:SİZİ DİNLEMEK Bİ NASİP OLMADI ARKADAŞLAR YA GÜN BELİRTİN HEMEN GELELİM DESTEKÇİNİZİZ 🙂
pitchshifter demiş ki:arkadaşlar yolunuzda başarılar dilerim...
umarım daha iyi yerlere gelirsiniz...
reco selamlar
ekrem
man-a-man demiş ki:GUUARDİİANDASINIZ DA TADİLATTA YAA BİZİMDE GÜNLER ÇAKIŞTI NE YAPCAZ BİLMİYORUZ PERŞEMBE BAŞKA YERDEYİZ NE OLCAK BAKALIM İLK GÜNÜNÜZDE ORDAYIM !!
selen_ce demiş ki:Arkadaşlar tek kelimeyle süpersiniz. Özellikle solo gitardaki ve vokal... Sizi ilk defa yılbaşı akşamı izledim. Foruma girip size yazabilmek için hemen üye oldum. Yeni yılın ban şans getireceğini biliyordum. 🙂 Solo gitardaki sözüm sana: "Sahnede çok çekici duruyorsun. 'Seni kendime sakladım ve belalım'ı her çaldığınızda bil ki o parçalar benden sana geliyor olacak... 🙂 Bundan sonra fırsat buldukça her çarşamba sizinleyim...
man-a-man demiş ki:GUUARDİİANDASINIZ DA TADİLATTA YAA BİZİMDE GÜNLER ÇAKIŞTI NE YAPCAZ BİLMİYORUZ PERŞEMBE BAŞKA YERDEYİZ NE OLCAK BAKALIM İLK GÜNÜNÜZDE ORDAYIM !!
tuni demiş ki:selen_ce demiş ki:Arkadaşlar tek kelimeyle süpersiniz. Özellikle solo gitardaki ve vokal... Sizi ilk defa yılbaşı akşamı izledim. Foruma girip size yazabilmek için hemen üye oldum. Yeni yılın ban şans getireceğini biliyordum. 🙂 Solo gitardaki sözüm sana: "Sahnede çok çekici duruyorsun. 'Seni kendime sakladım ve belalım'ı her çaldığınızda bil ki o parçalar benden sana geliyor olacak... 🙂 Bundan sonra fırsat buldukça her çarşamba sizinleyim...
ÇOK TEŞEKKÜRLERR...valla açık söyliim karşımızda bizimle beraber coşan birilerii varken hep harika olucak programlarr..her zaman böyle coşmak dileği ile..İltifatların için de saolasın ama :
RECO SAHNE DIŞINDA SERVİS DIŞIDIR..
Glamrulesss demiş ki:beni kesin ehaue kurban olurum size...bende geldim artık ortama🙂