macha demiş ki:
arkadaşlar bakıyorumda sayemde ünlü neyim oluvermişsiniz Nss dan elendınız bizim gibi ama bişey soylemeden edemicem şarkınız guzeldı vokaller falan keşke 100de olsaydnız gerçi hala ölesiniz gerçek dinleyici için ama resmi olarakta olsaydınız ne bilim mail alıp sureklı bunu yapabılırdınz kaçtane iyi grup bu şekılde 100 e gırdı ki buna eminim yaptıkları muziği kötülemek için soylemiyorum yannış anlamayın ama keşke sizde yapsaydınız en azından daha fazla dınlenme oranını olurdu sizin için herşey gönlünüzce olsun dilencilik yapmadıgınız içinde teşekkur ederım yakışırrr🙂)
hayatta başarılar
herkesın herkse yalakalık yaparaktan oy ver abı dediği tum muzısyenlerın salladıının anlasıldıı halkın bı halt konusunda bılgılendırılmedıı ve halkan nerdeyse herkesın hala nokıasupersoundu nokıanın bır melodısı sandıı muzısyenlerın bırbırıne ver abı ben sana verdım dıyerek muzııı verme vermeme gıbı her zaman kı turk zıynıyetıle popstar yarısmalarına cevırdıı....
seneye butun operatorle anlasarak(avea turkcell telsım) burdanda parayı vurcak olan KAPITALIZMIN doruuna cıkılan yarısma...
eksı sozluk alıntısı:
nedense bircok sozluk yazarinin kankasini favori gösterdiği ve bu başlık altında reklamını yapmak için çok gereksiz bir biçimde kastığı müzik yarışması.(heryer aynı yani görün istedim...)
yarısmaya katıldık ve maılle olusturulcaını (taa 10 a kadar) gorduumuzde zaten cok salalmadık sonrasında hersey yukardakı gıbı oldu
kimse sanmasın kı bız elendık dıye boyle oldu .kımse bızım parcamızadkı kadar enstruman bılgısıne ve profesyonellıe egılmemıstı..dınlemedıklerı cok acık ıbanez rb nın de nokıada yazdıı gıbı herkeste bır ıl grubu fanatıklıı olusmus oyle devam o zaman popstara kımse kızmasın ...
hersey ve tum ozet yukarda yazdıım gıbı umarım herkes en ıyısıne ulasır kı artık bu kıskanclık ve cekemezlık bıter..(bızım mılletın genel ozellıı bu)
sende saoll actın bıze sıtenın kapılarını
kımseyede bılg basında maıl alıp sıteye yolladılar dıye de basarılar dılicekte deılım...(nss ıcın..) :twisted: