RECOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ehehe..(oldu mu acaba??) o gülüşü beenmediyseniz hemen hayalimden atabilirim.. 😆Glamrulesss demiş ki:sizde bu "ehühühühü" eküri olarak yaygın herhalde..? ayrıca aksak gülüş şekli ve psikopatlık da var mıdır yaygın olarak merak ettim..🙂 😀
Glamrulesss demiş ki:neden in-san heryerde olamazmış bakam?
sonra neden beni havada parçalıyorsun?
sonra neden yani neden...?🙂
eraykoc demiş ki:ya insan ben yanlışlıkla yeni baslık açtım ama ona aldırış etmeyin ben burda bidaha tekrarlayayım hem sitenize girip repertuarnızı da öğrendim 🙂 kendi singleınız var mı ben söz cuma gelcem dungeona dinlemeye(bira sizden mi haebiden 😀 ) ama haftaiçi gelemiyorum maalesef bana emaille amatör bi ses kaydı da olsa bi singlenızı(varsa)yksa repertuardan be yourselfi, herhangi bi şarkıyı yollaybilirmsiniz? bizm tayfa in-san fan-club kurmaya hazır bütün izmir yğılr wala cuma izmire 🙂
Glamrulesss demiş ki:şimdi sizler ben şımarık olursam acaba beni çekebilecek misiniz? zaten lazio da yenememiş iddaa da tutmadı asabım bozuldu iyice naz yaparım size haberiniz olsun...) ve en son olarak çok içtim şimdi uyucam sabaha mesaj yazmış göreyim sizi...hadi öptüm teker teker🙂
uçan tekme mi atıcaz sana havada mı parçalıycaz seni 🙂 sen şımar boşver bişi olmaz...Glamrulesss demiş ki:şimdi sizler ben şımarık olursam acaba beni çekebilecek misiniz? zaten lazio da yenememiş iddaa da tutmadı asabım bozuldu iyice naz yaparım size haberiniz olsun...) ve en son olarak çok içtim şimdi uyucam sabaha mesaj yazmış göreyim sizi...hadi öptüm teker teker🙂