reco yazdı koydu uzun yazıyı tabi,kestiremedim bak bu sefer sayfa başını.sayfa başı halay başı gibi bişiy oldu ha.bizim memlekette halay başı olmak için düğünde adam vurulur bee hehhehee neyse ki burada öyle bişey söz konusu değil.
Dediğin gibi reco da hassas bi insan zaten bak o gün akşam penguenlerin belgeselini izlemiş,çok etkilenmiş;sinirli sinirli gitar çaldı öbür gün hatta bi ara "ya reco sen gerginsin bugün" dedi Tahir...Reco "değilim yok yaa" dedi.Tuncer "Reco o değil de sen sinirlisin bugün"dedi...Reco "ya ne siniri???Sinir falan yok" dedi... sonra ben "reco yok yok sen bugün hakkaten sinirlisin" deyince adam hakkaten de sinirlendi ve "Sinirli değilim laayyynn manyakmısınız?!!!!!" dedi ve son cümle benden çıktığı için ilk yumruğu ben yedim.tabi gitarının sap tarafı sivri olduğunundan adeta bir hancer misali sapını tuncerin göğüs kısmına sapladı,Tahir de tam o sırada çatı katına yeni bağlanan uydu kanallarından belgesel kanalını buldu,açtı ve Reco rahatladı.Tam hatırlayamıcam,bilincim yarı açık kapalı arasıydı ama çitaları gösteriyordu galiba.geyik avı falan...ceylanmıydı yoksa???bak orada benim film kopmuş...
ya işte adam o kadar hassas bi adam ki belgesellerden etkileniyor...ha biz bu işden rahatsızmıyız???KESİNLİKLE HAYIR ama sağ omzum halen ağrıyorrrr............
ha diceksiniz ki özgür nerdeydi...özgür o gün rapor alacaktı ama işi uzun süreceği için gelmemedi o günkü çalışmaya.kısacası kurtardı o gün.ulen asıl bu saatten sonra benim rapor almam lazım da kime verecez raporu???