İnternetten Elektro Gitar almak

Merhabalar, elektro gitar öğrenmeye başlamak istiyorum ve küçük çağlı araştırmam sonrasında, istediğim tarzı çalabilmek için
bu gitarı almak üzerinde düşünüyor. Çoğu konuda internetten gitar alınmaması gerektiğini gidip kendi gözlerinizle görmeniz gerektiği hakkında yorumlar okudum. Tekrar sormak istedim cidden bu kadar elzem mi?
Sizce hemen şimdi almalı mıyım? Yoksa 1.5 ay civarı bir süre sonra istanbulda bu gitarı mı aramalıyım?

Merhabalar, elektro gitar öğrenmeye başlamak istiyorum ve küçük çağlı araştırmam sonrasında, istediğim tarzı çalabilmek için
bu gitarı almak üzerinde düşünüyor. Çoğu konuda internetten gitar alınmaması gerektiğini gidip kendi gözlerinizle görmeniz gerektiği hakkında yorumlar okudum. Tekrar sormak istedim cidden bu kadar elzem mi?
Sizce hemen şimdi almalı mıyım? Yoksa 1.5 ay civarı bir süre sonra istanbulda bu gitarı mı aramalıyım?
İnternetten gitar alabilirsin bunda sakınca yok. Ancak internetten sipariş vermeden önce o siteyi telefonla ara şu gitarı alacağım de. Bir de alacağın site güvenilir olsun. Sahte siteler de olabiliyor buna dikkat et.

Ben solak birisiyim, aldığım gitarların çoğunu internetten aldım. Mydukkan dan alacağınız gitarın donanımsal ya da elektronik olarak en ufak bir sıkıntısı olmaz lakin mağazaya ibanez alacağım diye gider, mexico fenderi eline bir alırsın var arkadaş budur diyip çıkarsın. Bunarı da göz önünde bulundurmak lazım. Bence 1.5 ay dediğin süre göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider. dolar da çok oynamıyor bu sıralar.. ona göre hareket etmek lazım 🙂

Geri