Atrac3,MP3 karşısında gerçek anlamda süründü,o yüzden Sony'de MP3 destekli playerlara geçti.Şu an ATRAC3 modelleri tavsiye etmem ben,MP3 player daha karlı...
omeraktash demiş ki:arkadslar ben de ipod alıp almama konusunda kararsızım..en buyuk nedeni pili? kalem pille calısırsa muziğin olmadık yerde kesilme olaslıgı azalıyor sonucta her marketten kalem pil alabilirsin...pilin ölmesi soz konusu da değil...ipod alma diyenlerin en buyuk kozu da bu zaten 🙂 ortalama 1 yıl sonra ipod fiyatına bi pil almak da istemem acıkcası...ipod kullanan arkadaslar bu konuda aydınlatırsa bizi seviniriz..bu piller ne kadardır ne kadar sure calısıyor tam doluyken vs....
sevgiler
Atalay demiş ki:Özellikle son çıkan her markanın malları iyi bence. IPod çok ilginç bir şekilde ün yaptı ve Macintosh/Apple markası arkasındaki gücüyle ortada çok daha iyi markaymış gibi görünüyor. Halbuki her markanın başarılı olduğuna inanıyorum.
Tabi, Ipod sitelerinde ve ürünlerinde kopyaya karşı her türlü promosyon ve buna göre yapılanma olması bakımından hemen her müzik firması / müzikle ilgili üreticiler tarafından el üstünde tutuluyor. Ürünleri biraz daha pahalı ama diğer markalarda artık ucuz değil.
Seçiminiz ne olursa olsun bence hepsi de işe yarar.