Böyle bir şeye niye girişmiyorlar ya hani thomann muhabbeti de dönmezdi ne güzel vergisiz mis gibi gitara sahip olurduk ufak bir komisyon karşılığında...
Harley bentonlar gerçekten iyi miThomann' ın asıl amacı Harley Benton. Harley Benton distribütörlük vermediği için Thomann ile anlaşmalı ve dünyanın her yerine gönderiyorlar. Millet keyiften Harley Benton almıyor abi parasızlıktan ve neredeyse Replika ayarında kaliteli gitarlar yaptığından dolayı alıyor.
Valla benim alacagım bir tane var ama 150,43 euro cildiriyorum 150 yi geciyor amk.Harley bentonlar gerçekten iyi mi
Kaçak sigara ve kaçak çay paketlerinin arasına saklarlar V kasa, Warlock kasa gitarları 😅😂Böyle bir şeye niye girişmiyorlar ya hani thomann muhabbeti de dönmezdi ne güzel vergisiz mis gibi gitara sahip olurduk ufak bir komisyon karşılığında...
V kasaya ne diye soran olursa altın dedektörü dersin. 😂Kaçak sigara ve kaçak çay paketlerinin arasına saklarlar V kasa, Warlock kasa gitarları 😅😂
Harley bentonlar gerçekten iyi mi
İşin gırgırındayız tabiki kaçak karşıtıyız. 🙂Bu nasıl iş abiler ben anlamıyorum.
Bias FX ile alakalı başlık açtım. Herkes rahatsız oldu. Ama abim gelmiş kaçakçılık yapalım diyip yasa dışı yollara sevk ediyor bizi.
Sevk etmek mi ? Yok artık 😂😂 Umarım siz de gırgırındasınızdır işin ciddi söylediğinizi düşünemiyorum :sBu nasıl iş abiler ben anlamıyorum.
Bias FX ile alakalı başlık açtım. Herkes rahatsız oldu. Ama abim gelmiş kaçakçılık yapalım diyip yasa dışı yollara sevk ediyor bizi.
Admine kinaye yapıyorum abim. Başlığımı bir gece ansızın geldi uçurdu.Sevk etmek mi ? Yok artık 😂😂 Umarım siz de gırgırındasınızdır işin ciddi söylediğinizi düşünemiyorum :s
Bende Harley Benton var Squier Strattan daha iyi ve daha ucuza geldiHarley bentonlar gerçekten iyi mi
kaça aldınız kaça geldi size toplam acabaBende Harley Benton var Squier Strattan daha iyi ve daha ucuza geldi
ama evet yurtdışı bandrollülerin tadı gerçekten daha iyi oluyor 😀Gecen adini vermeyeyim guneydogu anadoluda, guzide bir sehrimizde tekele girdim, ustte kacaklar altta tapdk onayli paketler duruyor.
Cigarilloya gozum ilisti.
-Ne kadar?
-125
-Kacagi ne kadar?
185
-Normali tam tersi olmasi gerekmiyo mu?
Abi bunlar disardan geldiginden aromasi daha guzel.
Demesinler simdi "bunlarin tonu daha guzel"! 🙂
Gitar toplam 4800 TL’ye gelmişti ama şuan alsanız 5100TL’ye gelir büyük ihtimal Gitar 107 Euro’luk Harley Benton St-62 BK Vintage modeli şuan 111 Euro olmuş 30 Euro shipping ücreti var 141 Euro oluyor çarp 30 la 4230 %20 vergi ekle 4230+840=5070 gibi tahmini bir fiyat biçebilirimkaça aldınız kaça geldi size toplam acaba