Evde kayıtlar için kullanılır ama sahnede performansı tartışılır.
Ben blueboard+irig HD ile sahnede-stüdyoda aktif kullanıyorum mis. 🙂
Abi ortalama ne kadar şarj yiyor bir sahne? iPad Air vardı bende, sattım da yeniden alacağım. Hem bas gitar için hemde elektro için ayrı ayrı prosessör kullanmak istemiyorum da.
Ben Android kullanırken, bu tarz amp simulator programları sadece iOS'da vardı. Çünkü üreticiler, Android'deki geickme seviyesinin bekledikleri değerden yüksek olması sebebiyle Android ortamında programlama yapmıyorlardı. Şimdi ben iOS'a geçtikten sonra bu programlar başladı Android'de. Demek ki gecikme süresi istenilen seviyelere geldi.irig in androidler için çıkarttığı versiyonundan haberiniz var mı? verimli olur mu acaba yoksa direk ios işletim sistemi ile mi verimli olur sizce? cevap yazan arkadaşların hepsine teşekkür ederim.sahne görüntülerini paylaşan single factor nickli arkadaşa ayrıca teşekkür ederim.
irig in androidler için çıkarttığı versiyonundan haberiniz var mı? verimli olur mu acaba yoksa direk ios işletim sistemi ile mi verimli olur sizce? cevap yazan arkadaşların hepsine teşekkür ederim.sahne görüntülerini paylaşan single factor nickli arkadaşa ayrıca teşekkür ederim.
+1Bazı android sistemlerin işlemci gücü cezbedebilir mutlaka ama stabilite ve sinir sahibi olmamak için IOS dan şaşmayın derim. 🙂
Jam up dan amfi almaya kalktığında amfi başına 10 lira veriyorsun. Ben onun yerine yine 10 liraya BIAS aldım. Buradan hem kendim yapıyorum hem de insanların hazır amfilerini indirip kullanıyorum ve ek para vermeden jam up a aktarabiliyorum. Bir nevi bug buldum çünkü satılan amfilerin bire birini yapmış insanlar BIAS ile 😀
Aslında Bug demek çok doğru olmaz çünkü diğer kullanıcılar tarafından yazılmış olan Bias ya da Jamup Pro'daki amfileri aldığınızda bazı extended paketlerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Çünkü diyelim ki indirdiğiniz amfi sizde henüz olmayan bir preamp modeli ya da benzer bir extended paketi içerek bir özellik barındıyorsa o modellemeyi indirdiğinizde bir uyarı alıyorsunuz.
İndirdiğiniz amfi ya da tonun sizde uygun çalışmayacağını, aynı sesi veremeyebileceği uyarısı alırsanız sizde olmayan/henüz almadığınız bir paket içerdiğini anlıyorsunuz.
Ama yine de sizin Irig, JampUp pro Xt ve Bias uygulamaları için söylediklerinize tamamen katılmakla birlikte, her türlü tonu istediğim şekilde aldığımı, indirdiğimi, yazdığımı söylemeliyim.
4 gitarım var fakat irig aldıktan sonra amfileri elden çıkarttığım ve hiç ihtiyaç duymuyorum 🙂
Satın aldıklarım içinde pedallardan RAT, OLA delay, Vintage delay, Tremolator, JAMUP booster,TS808 gerçekten çok başarılı bunun dışında 10 TL ama jam upt XT pro daki "fender bassman" olmazsa olmaz bence.ben aldım, aldığıma da pişman oldum🙂 yaklaşık bi 20 lira harcadım amplitube'a. Onun yerine 2 -3 tane daha güzelinden pedal alırdık jam up' tan 🙂 rat muadili bir pedal var çok başarılı tavsiye ederim. Fuzz face de aynı şekilde.