Stormcrow demiş ki:Benim asıl merak ettiğim kostüm resimlerde cgi gibi duruyor filmde nasıl olacak?
Stormcrow demiş ki:Hayır dizayn olarak süperde. Resimler cgi gibi. Filmde gerçek kostüm mü yapıcaklar yoksa efekt mi olacak onu merak ediyorum.
Bu aralar geçen yıl çıkan civil war serisini okuyorum. Ordaki kostümü göğüs kısmındaki zabazingo burdakir simden farklı elmas şeklinde. O hali ile direk superman amblemini çağrıştırıyor. Bu şekilde yuvarlak yapmaları iyi olmuş.
![]()
Balrog_burn demiş ki:Stormcrow demiş ki:Hayır dizayn olarak süperde. Resimler cgi gibi. Filmde gerçek kostüm mü yapıcaklar yoksa efekt mi olacak onu merak ediyorum.
Bu aralar geçen yıl çıkan civil war serisini okuyorum. Ordaki kostümü göğüs kısmındaki zabazingo burdakir simden farklı elmas şeklinde. O hali ile direk superman amblemini çağrıştırıyor. Bu şekilde yuvarlak yapmaları iyi olmuş.
![]()
Yahuu bu resimde niye SPAWN yok haaa 🙂 ortada olsada iki tarafada saldırsa 🙂 neyse zati spawn'nın romanı bitdi 🙁 Fragmanını izledim Iron Man in ama filimin swon 20 yada daha az zamanında bu yukarda gördügünüz asıl kostume bürünüyor kendisi.Fragmanda öyle en azından.