allusivefh 8 Kasım 2024 #1 kurmak istediğimiz kız grubuna kadıköy'e ulaşımı kolay olacak gitarist ve baterist arıyoruz. iletişim için instagram: chasethebullet
kurmak istediğimiz kız grubuna kadıköy'e ulaşımı kolay olacak gitarist ve baterist arıyoruz. iletişim için instagram: chasethebullet
Destinadua 8 Kasım 2024 #2 Merhaba gitarist ve baterist aradığınızı biliyorum ama ben vokal olarak ulaşmak istedim Kadıköy’e yakınım 19 yaşındayım
Merhaba gitarist ve baterist aradığınızı biliyorum ama ben vokal olarak ulaşmak istedim Kadıköy’e yakınım 19 yaşındayım
allusivefh 9 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Destinadua demiş ki: Merhaba gitarist ve baterist aradığınızı biliyorum ama ben vokal olarak ulaşmak istedim Kadıköy’e yakınım 19 yaşındayım Hepsini görmek için tıklayın... üzgünüm maalesef vokalist arayışında değiliz 🙁 yine de teşekkürler ve bol şans
Destinadua demiş ki: Merhaba gitarist ve baterist aradığınızı biliyorum ama ben vokal olarak ulaşmak istedim Kadıköy’e yakınım 19 yaşındayım Hepsini görmek için tıklayın... üzgünüm maalesef vokalist arayışında değiliz 🙁 yine de teşekkürler ve bol şans